"Просто огидно": гостей на весіллі неприємно вразило дивне вбрання нареченого
"Просто огидно": гостей на весіллі неприємно вразило дивне вбрання нареченого

"Просто огидно": гостей на весіллі неприємно вразило дивне вбрання нареченого

Молодий чоловік був одягнений, наче зібрався на ранкову пробіжку — в червоній футболці Nike, спортивних шортах та сірих кросівках.

Гості весілля розкритикували нареченого за вбрання, яке він одягнув на власне весілля, назвавши його вибір "огидним" та "депресивним". Дехто з дотепників навіть пожартував, що наречена, мабуть, роками благала безініціативного коханого одружитися й привела під вінець, поставивши ультиматум. Детальніше про цю історію розповідається на одному з форумів на соціальній платформі Reddit.

"Сьогодні мій день! Ми нарешті зробили це, 13 років разом. Вийшла заміж за свого партнера — назавжди", — написала наречена в білій мереживній сукні, додавши фото з урочистої церемонії.

Однак користувачі мережі відразу звернули увагу на "недоречне" вбрання обранця дівчини. Молодий чоловік був одягнений так, "наче зібрався на ранкову пробіжку": в червоній футболці Nike, спортивних шортах та сірих кросівках.

  • "13 років разом. Дякую, що не прийшов у трусах";
  • "Я дуже стараюся не засуджувати людей, але після стількох років спільного життя наречений міг би докласти трохи більше зусиль, аби причепуритися у такий день. Вбрався, як якийсь школяр по дорозі в спортзал";
  • "З боку це сприймається так, ніби ви благали його зробити пропозицію протягом десяти років, і він погодився внаслідок ультиматуму";
  • "Це сумно, коли чоловік не докладає жодних зусиль у день весілля";
  • "О, привіт! Потрібен наречений? Запишіть мене";
  • "Ненавиджу це. Просто огидно".
Гості весілля розкритикували нареченого за невдале вбрання
Фото: Reddit

Цей допис на Reddit швидко став вірусним й увійшов у тренди, зібравши десятки тисяч вподобайок, репостів та коментарів.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 26-річна наречена скасувала весілля вартістю майже 40 тисяч доларів через сварку з майбутнім чоловіком, який вивіз та покинув у безлюдному парку її кота. Одного ранку, коли жінка пішла у магазин за покупками, коханий надіслав їй коротке повідомлення, яке й поставило крапку в їхніх стосунках.

Крім того, китайська пара отримала у день свого весілля зроблені із банкнот гірлянди на загальну суму близько 22 000 доларів США. Такий оригінальний подарунок надійшов від вісьмох старших сестер нареченого.

Теги по теме
фото свадьба
Источник материала
Поделиться сюжетом