Путіністка Лєра Кудрявцева "розмазала" свого чоловіка в ефірі російського шоу
Путіністка Лєра Кудрявцева "розмазала" свого чоловіка в ефірі російського шоу

Путіністка Лєра Кудрявцева "розмазала" свого чоловіка в ефірі російського шоу

Путіністка Кудрявцева поскаржилася на безглузді звички свого чоловіка.

Російська ведуча Лєра Кудрявцева, яка в захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, назвала свого чоловіка Ігоря Макарова "занудним".

В ефірі шоу "Зірки зійшлися" Макаров розповів про звички дружини, з якими йому доводиться миритися.

"Відлучився кудись, приходиш, а вже все вимкнено. Постійно все скрізь вимикається. Ще Лерка зазвичай любить посперечатися, у неї завжди своя правда", - сказав Макаров.

Путіністка ж заявила, що її чоловік може на одну тему "гундіти" цілу добу, а також поскаржилася на його неакуратність.

"Зубна паста на дзеркалі, бризки зубної пасти на дзеркалі. Викладу в шафах усі футболочки акуратненько, він ось так майку з середини дістав, усе вивалилося", - зазначила Кудрявцева.

Хто така Лєра Кудрявцева?

Валерія Кудрявцева - російська теле- і радіоведуча, акторка і співачка, ведуча розважальних програм на НТВ. Перебуває під санкціями США та Євросоюзу через підтримку кривавого нападу РФ на Україну.

Лєра Кудрявцева - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно ЛєруКудрявцеву висміяли в ефірі російського шоу. За даними пропагандистських ЗМІ, на гумористичному шоу "Зірки", куди Кудрявцева прийшла з командою коміків, осторонь не залишили бурхливе особисте життя телеведучої.

А також Сергій Лазарєв нещодавно відпочивав разом із дітьми в Туреччині, на тому ж курорті опинилася і його колишня кохана Лєра Кудрявцева зі своєю донькою. На своїй сторінці в соцмережах Лазарєв опублікував провокаційне відео з колишньоюі зробив зізнання.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом