Рідкісна поява: Том Круз зʼявився на публіці із сином
Рідкісна поява: Том Круз зʼявився на публіці із сином

Рідкісна поява: Том Круз зʼявився на публіці із сином

У голлівудського актора є одна біологічна донька Сурі, з якою в Тома практично немає стосунків. А ще він двічі став батьком після того, як вони з Ніколь Кідман у 90-х всиновили двох дітей — Коннора та Беллу.

61-річний американський актор Том Круз вийшов у світ зі своїм 29-річним сином Коннором. Про це пише Daily Mail.

Зірку екрану та його всиновленого спадкоємця помітили в Лондоні. Вони разом прибули на вертодром.

Круз був помічений у світло-сірому светрі, а також у темно-синіх джинсах під час денної прогулянки. Голлівудський актор також одягнув пару чорних окулярів, щоб захистити очі від яскравого сонця, тримаючи в правій руці чорну сумку.

Том Круз із сином

Тим часом Коннор, який є ді-джеєм, одягнув пару сірих штанів і чорну толстовку. Він також додав до образу темно-синю кепку з білим написом "Pelican Golf Club". Син Тома Круза та Ніколь Кідман взувся в сірі кросівки на шнурках і ніс рюкзак через праве плече.

Коннор і його старша сестра Белла були усиновлені Томом Крузом під час його 11-річного шлюбу з Ніколь Кідман. Після розлучення зіркової пари діти залишилися з батьком, оскільки були послідовниками Церкви Саєнтології, як і актор.

Ніколь Кідман та Том Круз з дітьми
Фото: Getty Images

Згодом у Ніколь Кідман у шлюбі з музикантом Кітом Урбаном народилися дочки Сандей Роуз і Фейт Маргарет, а в Тома Круза є 18-річна дочка Сурі, яку йому народила колишня дружина Кеті Голмс. Він не спілкується з дівчинкою, оскільки вона відмовилася прийняти саєнтологію та позбулася його прізвища.

Нагадаємо, донька Тома Круза відзначила випускний.

Також Фокус писав про розвиток особистого життя Сурі Круз.

Теги по теме
актер
Источник материала
Поделиться сюжетом