Скандальний радник Трампa розкрив стратегію перемоги республіканців
Скандальний радник Трампa розкрив стратегію перемоги республіканців

Скандальний радник Трампa розкрив стратегію перемоги республіканців

Стівен К. Беннон, колишній радник Дональда Трампа, який розпочав відбувати чотиримісячний термін у в'язниці за відмову виконати повістку Конгресу у справі щодо нападу на Капітолій 6 січня, висловив свої прогнози стосовно виборчої кампанії.

Він передбачає, що виступ Байдена на дебатах змусить його вийти з перегонів, що позбавить республіканців їхнього найслабшого супротивника. Беннон, який керував кампанією Трампа в 2016 році, вважає, що відмова Байдена від участі в перегонах радикально змінить політичний ландшафт і вигідно відгукнеться республіканській кампанії.

Він також зазначив, що дебати можуть значно підірвати підтримку Байдена серед виборців через його неоднозначні відповіді та втрату ходу думок. Беннон закликав республіканців використовувати будь-яку можливість для критики несправедливого процесу заміни кандидата демократів після початку голосування.

Щодо своєї майбутньої ролі в політиці, Беннон виключив можливість повернення в офіційну кампанію Трампа або роботу в Білому домі, але обіцяв продовжувати впливати на ситуацію з в'язниці, користуючись електронними листами та інтерв'ю.

Останні новини України:

Українці можуть отримати штраф за ігнорування повістки: на яку суму покарають ухилянтів

Рідного брата вже мобілізували: українець ухилився від призову, суд його суворо покарав

"Це дуже низько — ховатися": військовий присоромив чоловіків, які ховаються від призову

Теги по теме
США Джо Байден Дональд Трамп выборы в США
Источник материала
Поделиться сюжетом