"Таня була вагітна": блогер Андрій Гонковський пояснив, чому не пішов на фронт
"Таня була вагітна": блогер Андрій Гонковський пояснив, чому не пішов на фронт

"Таня була вагітна": блогер Андрій Гонковський пояснив, чому не пішов на фронт

Андрій Гонковський та Таня Пренткович вже пів року живуть за кордоном. Відомо, зо блогер виїхав за програмою "Шлях".

Блогер Андрій Гонковський, який на початку 2024 року оскандалився відпочинком на Мальдівах, на який виїхав за програмою "Шлях", зізнався, чому не пішов воювати на фронт. Подробицями блогер поділився у відвертому інтерв’ю з дружиною Тетяною Пренткович.

Зокрема, пара вирішила через пів року після скандалу з Мальдівами, коли Андрій Гонковський, який виїхав на благодійний захід у Варшаві за програмою "Шлях", однак опинився з родиною на Мальдівах, відповісти на питання шанувальників і пояснити свою позицію.

В інтервʼю Андрій Гонковський зізнався, чому все-таки не пішов на фронт. Зокрема, він наголосив, що коли почалася повномасштабна війна в Україні (24 лютого 2022 року) у нього була вагітна дружина і саме це стало причиною, чому він не пішов воювати.

"Це страх. Насправді я думав про це, як, мабуть і кожен чоловік в Україні, думав про цей вибір, але в той період часу Таня була вагітна на пʼятому місяці і відповідно я уявляв, що я можу померти не побачивши свого сина. Страх смерті, страх не побачити сина, страх залишити їх самих на якийсь період на який я не розумів який буде. Тому я прийняв рішення, що я буду займатися іншим і допомагати максимально через інші дії, які на мою думку, мали б хоча б частково компенсувати, що я не там. І відповідно я все робив для цього протягом цього часу", — пояснив блогер.

Нагадаємо, раніше ми писали, що чоловік блогерки Тані Пренткович Андрій Гонковський зізнався, як виїхав з України.

Крім цього, Фокус писав, що Андрій Гонковський зізнався, чи повернеться в Україну.

Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом