У Тернополі автомобіль влетів у дерево, загинула 16-річна пасажирка. Фото
У Тернополі автомобіль влетів у дерево, загинула 16-річна пасажирка. Фото

У Тернополі автомобіль влетів у дерево, загинула 16-річна пасажирка. Фото

Увечері 30 червня у Тернополі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода за участю автомобіля Mercedes Benz. Внаслідок аварії 16-річна пасажирка загинула на місці ДТП.

За кермом авто був 20-річний чоловік. Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції у Тернопільській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 23.20 на вулиці Тролейбусній. Попередньо поліцейські встановили, що 20-річний мешканець обласного центру не впорався з керуванням автомобіля, зніс металеву огорожу та в'їхав у дерево.

На місці ДТП загинула 16-річна пасажирка, ще четверо людей, віком від 16 до 20 років, із травмами різного ступеня важкості доставлені до лікарні. Транспортний засіб отримав сильні механічні ушкодження.

На місці ДТП працювала слідчо-оперативна група слідчого управління ГУНП у Тернопільській області та Тернопільського районного управління поліції, патрульні. У водія відібрано кров для проведення експертизи на стан сп'яніння.

Наразі йде встановлення всіх причин та обставин події. Попередня правова кваліфікація – ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, у Переяславі Київської області п'яний водій BMW наїхав на велосипедиста з малолітньою дитиною. Чоловіка та його 1-річну доньку з травмами було доставлено до лікарні.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Білій Церкві Київської області сталася аварія за участю двох легковиків. Щоби деблокувати людей із двох машин, на місце викликали рятувальників.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом