Вибори у Британії: хто може замінити Ріші Сунака
Вибори у Британії: хто може замінити Ріші Сунака

Вибори у Британії: хто може замінити Ріші Сунака

Імовірні претенденти на посаду шостого лідера партії за вісім років можуть частково залежати від того, хто зазнає великої поразки.

Серед претендентів на посаду Сунака:

Суелла Брейверман. Двічі колишній міністр внутрішніх справ де-факто проводить кампанію за лідерство з того часу, як Сунак звільнив її з цієї посади у листопаді. На своєму місці в Хемпширі вона має більшість 26 000 чоловік, так що вона все ще повинна бути тут.

Пропозиція Брейверман партії буде твердо праворуч, з ймовірним акцентом на скорочення імміграції та вихід із Європейської конвенції про права людини.

Кемі Баденох. Ще один майже точно претендент від правих, до того ж з дуже безпечним електоратом. У Баденоха є перевага, яка здається, що він все ще перебуває в кабінеті міністрів як бізнес-міністр, якщо припустити, що зв'язок з Сунаком все ще розглядається як актив після виборів.

Пріті Патель. Продовжуючи цю тенденцію, якщо Патель вирішить спробувати – а її союзники припускають, що вона обмірковує це – її вибір буде ще одним правим, спираючись на жорсткі заходи щодо міграції.

Том Тугендхат. Міністр безпеки сподівається стати посудиною надій центристів Торі, що він і намагався зробити у передвиборній кампанії 2022 року, щоб змінити Джонсона, посівши п'яте місце.

Джерело: theguardian .

Останні новини України:

В Україні замислилися над створенням військової поліції: чим вона зможе займатися

Тариф на газ зросте з квітня, але не у всіх: які ціни встановлені в українських компаніях

Одноразова грошова допомога 5000 гривень: хто з українців може її отримати

Теги по теме
Великобритания выборы в США
Источник материала
Поделиться сюжетом