Б'янка Цензорі вперше відреагувала на публічне звинувачення
Б'янка Цензорі вперше відреагувала на публічне звинувачення

Б'янка Цензорі вперше відреагувала на публічне звинувачення

Навколо Каньє Веста розгорається новий скандал, у який виявилася втягнута і його дружина.

29-річна Б'янка Цензорі відреагувала на інформацію про те, що вона надсилала порно співробітнику Yeezy, яке нібито було доступне неповнолітнім, які працюють на платформі репера Yeezy Porn, і уповноважила свого представника прокоментувати заяву, повідомляє Page Six.

"Б'янка уповноважила мене наголосити, що будь-які твердження про те, що вона показувала або примушувала показувати неповнолітнім будь-які порнографічні матеріали, є образливими, огидними і категорично та повністю неправдивими", — заявив колишній керуючий справами Каньє Веста Майло Яннопулос.

За його словами, звинувачення ґрунтуються на "найтрагічнішій і найжадібнішій брехні, яку тільки можна собі уявити", оскільки "Yeezy Porn" нібито "не існує". Мало додав, що співробітник, який стоїть за гучними заявами, "ніколи не працював у Yeezy".

Б'янка Цензорі
Фото: Getty

Яннопулос заявив, що він пішов від Каньє в травні після того, як Вест оголосив про наміри спробувати свої сили в порнобізнесі. для дорослих. Майло сприйняв нові плани репера як безпосередню загрозу для свого життя, оскільки він лікується від наркозалежності та ризикує своїм фізичним і духовним здоров'ям як колишній гомосексуал.

Як відомо, міжнародна команда програмістів, у складі якої є неповнолітні, подала позов проти Веста, де, серед іншого, згадується, що Цензорі у квітні відправила співробітнику Yeezy посилання на порно. Неповнолітні, які працювали над розробкою передбачуваного додатка Yeezy Porn, не були захищені від перегляду контенту.

Хоча архітектор Yeezy не значився як відповідач у справі, Яннопулоса і 47-річного Веста було названо винними в тому, що нібито не заплатили персоналу за довгі години, відпрацьовані для завершення програми до 1 травня.

У позові далі стверджувалося, що співробітники не отримали обіцяну оплату в розмірі $120 тисяч доларів за розробку порнододатку і потокового додатку Веста YZYVSN, який мав конкурувати зі Spotify і Apple Music. Також там ішлося про те, що їх дискримінували, принижували і називали "новими рабами".

Яннопулос розкритикував ці звинувачення:

"Усе, що я зробив відтоді, це намагався домогтися оплати роботи цих розробників застосунків, як показує велике листування".

Він стверджує, що жоден неповнолітній ніколи не працював нелегально, а зазначені заявники ніколи не стикалися з "ворожим робочим середовищем", оскільки вони ніколи не працювали в компанії.

Майло Яннопулос

"Єдині неповнолітні, якими користуються, — це бідолахи, які втягнуті в цей позов і поняття не мають, яка брехня пов'язана з їхніми іменами", — написав Яннопулос.

Вест поки що ніяк не прокоментував новий позов. Раніше його звинуватила в сексуальних домаганнях колишня асистентка.

Нагадаємо, Фокус писав, що навіщо Бьянка Цензорі змінила колір волосся.

Источник материала
Поделиться сюжетом