Донька Сьюзен Сарандон вийшла заміж: фото з весілля
Донька Сьюзен Сарандон вийшла заміж: фото з весілля

Донька Сьюзен Сарандон вийшла заміж: фото з весілля

На урочистій церемонії були присутні 40 гостей, а до вівтаря евесту вів її семирічний син.

39-річна акторка і блогерка Єва Амуррі, донька голлівудської акторки Сьюзен Сарандон, вийшла заміж за шеф-кухаря Яна Хока в Нью-Йорку, повідомляє People.

Весілля пари, яка зустрічалася три роки, відбулося у Віндріфт-холі в нью-йоркській долині річки Гудзон.

До вівтаря Єву, одягнену в розкішну білу сукню з широкою вуаллю і шлейфом вів її старший семирічний син Мейджор.

"Ми дійсно хотіли зосередити все це на нашій маленькій сім'ї і приділити так само багато уваги дітям, як і нам. Ми працювали з нашим адміністратором над створенням церемонії, яка здавалася б дуже особистою та інтимною, а потім зосередилися на нашій другій любові в житті: їжі! Усе, що нам справді було потрібно, — це чудова атмосфера, наші рідні та близькі і смачна вечірка", — розповіла Єва журналістам.

Пара обмінялася особистими клятвами перед 40 гостями, зокрема 77-річною Сарандон та її колишнім партнером, актором Тімом Роббінсом, під час церемонії, натхненної "французькою вечіркою в саду", на якій було "безліч природних квітів, що імітували навколишнє середовище в маєтку", з невеликими химерними акцентами квітів ромашки та відтінками блідо-зеленого і блідо-блакитного".

"Ми хотіли написати одне одному любовні листи, які можна було б вважати клятвами, і це було для нас особливо. Крім того, у нас не було ніякої весільної вечірки, крім дитячої, і все було ідеально. Мейджор проводив мене до вівтаря, і це був досвід, який я ніколи не забуду", — не приховує емоцій Амуррі.

Уперше про стосунки з шеф-кухарем Єва розповіла в січні 2021 року у своєму блозі Happily Eva.

"Я дуже рада повідомити вам, що в моєму житті є чудовий хлопець!" Його звуть Ян, він дуже люблячий, творчий, красивий і кумедний, і в нас багато спільного. Йен — шеф-кухар, і ми зустрілися, коли я пішла вечеряти в його ресторан із подругою. Вона ходила з ним у середню школу в Нью-Йорку (так, він такий самий мешканець Нью-Йорка!), і він вийшов із кухні, щоб привітатися з нею. Зрештою ми поговорили, і в нас одразу ж виник зв'язок та іскра. Я підписалася на нього в Instagram, і він підписався на мене у відповідь. Ми почали спілкуватися і за місяць просто добре пізнали одне одного, обмінюючись повідомленнями і разом сміючись через текстові повідомлення. Ми виявили, як багато в нас спільного (обидва гурмани, любимо ходити в музеї, обидва книжкові черв'яки, обидва розмовляємо французькою... і мало-помалу в нас склалася справді особлива дружба. І все це ще до того, як піти на побачення! На той час, як він уперше запросив мене на вечерю, я почувалася ТАК близько до нього й у такій безпеці з ним, і багато в чому це було старомодне залицяння", — відверто розповіла дівчина.

Закохані заручилися наприкінці лютого минулого року.

У Єви, батьком якої є режисер Франко Амуррі, троє дітей: восьмирічна Марлоу, семирічний Мейджор і чотирирічний Матео. Амуррі була одружена з колишньою зіркою футболу "Лос-Анджелес Гелаксі" Кайлом Мартіно. Їхній шлюб тривав із 2011 до 2020 року.

Ян порозумівся з дітьми своєї коханої

Раніше Фокус писав, що Сьюзан Сарандон шукає чоловіка або жінку для стосунків.

Теги по теме
свадьба
Источник материала
Поделиться сюжетом