Ексдружина принца Ендрю у день народження принцеси Діани вшанувала її пам'ять архівним фото
Ексдружина принца Ендрю у день народження принцеси Діани вшанувала її пам'ять архівним фото

Ексдружина принца Ендрю у день народження принцеси Діани вшанувала її пам'ять архівним фото

Ексдружина принца Ендрю Сара Фергюсон вшанувала пам'ять близької подруги та колишньої дружини короля Чарльза III принцеси Діани, якій 1 липня, могло виповнитись 63 роки. У Instagram герцогиня Йоркська опублікувала архівну фотографію з принцесою, зроблену на одному з публічних заходів і написала щемливий пост, назвавши її "спорідненою душею".

- З днем ​​народження мою дорогу подругу Діану. Ти була стовпом світла та кохання. І яку спадщину ти залишила після себе. Я назавжди запам'ятаю наш сміх та споріднений, добрий дух, який я знайшла у тобі. Я впевнена, що ти завжди приглядаєш за нами. Спочивай з миром, мій друже, - написала герцогиня Йоркська.

Сара та Діана дружили багато років. У 2023 році ексдружина принца Ендрю вперше розповіла про те, як перед її весіллям у 1986 році їх з принцесою Діаною заарештували біля клубу під час дівич-вечора за те, що вони видавали себе за патрульних.

Фергюсон, відома як Фергі, була одружена з молодшим братом короля Чарльза III, герцогом Йоркським, з 1986 по 1996 рік. У шлюбі у пари народилося дві дочки: 35-річна принцеса Беатріс та 34-річна принцеса Євгенія. У червні минулого року герцогиня Йоркська перенесла операцію з видалення ракової пухлини у грудях, а через пів року їй діагностували рак шкіри.

Принцеса Діана вийшла заміж за монарха в 1981 році, через 15 років вони розлучилися. У шлюбі в екскоханих народилося двоє дітей: принц Вільям і Гаррі. Принцеса Уельська Діана загинула 1997 року, потрапивши в автокатастрофу в Парижі.

Герцогиня написала щемливий пост, назвавши принцесу

Источник материала
Поделиться сюжетом