7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кенсінгтонський палац відзначив "гарний прогрес" Кейт Міддлтон у боротьбі з раком
Кенсінгтонський палац відзначив "гарний прогрес" Кейт Міддлтон у боротьбі з раком

Кенсінгтонський палац відзначив "гарний прогрес" Кейт Міддлтон у боротьбі з раком

Кенсінгтонський палац зафіксував позитивні зміни у боротьбі Кейт Міддлтон з онкологічним захворюванням протягом першого місяця літа. Монархиня має значно краще самопочуття, хоча іноді бувають і складні дні.

Про це представники королівської родини Великобританії розповіли на офіційній Instagram-сторінці принца та принцеси Уельських. Публікація з’явилася у рамках підсумку визначних події червня, новоствореної традиції сім’ї монархів, під час якої вони діляться найзнаковішими моментами, пише The Mirror. У добірку ввійшли перші публічні появи Кейт Міддлтон після діагностування раку.

У дописі принцеса Уельська зазначила, що має гарний прогрес у боротьбі з хворобою. Проте, через постійну хіміотерапію, бувають тяжкі дні, коли вона відчуває постійну слабкість та втому.

"Моє лікування триває і триватиме ще кілька місяців. У ті дні, коли я почуваюся досить добре, мені приємно брати участь у шкільному житті, витрачати особистий час на те, що додає мені енергії та позитиву, а також починати виконувати невелику роботу по дому", – поділилася монархиня.

Кейт Міддлтон розповіла, що намагається сприймати кожен день таким, яким він є і терпляче ставитися до процесу лікування. Вона подякувала всім людям, які підбадьорювали її у складні моменти: "Я була вражена усіма добрими повідомленнями підтримки та заохочення за останні декілька місяців. Це справді змінило світ для нас із Вільямом і допомогло нам обом у важкі часи".

Нагадаємо, про діагностування раку принцеси Уельської Кейт Міддлтон стало відомо 22 березня, коли представниця королівської сім’ї Великої Британії повідомила про це під час офіційного відеозвернення. Монархиня дізналася про онкологічне захворювання після проведення операції на черевній порожнині. Зараз герцогиня проходить профілактичну хіміотерапію.

Раніше OBOZ.UA писав про перший вихід Кейт Міддлтон у світ після діагностування раку.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом