Лякає рибалок: люди думають, що в "найнебезпечнішому місці у світі" мешкає справжній монстр
Лякає рибалок: люди думають, що в "найнебезпечнішому місці у світі" мешкає справжній монстр

Лякає рибалок: люди думають, що в "найнебезпечнішому місці у світі" мешкає справжній монстр

Конспірологи переконані, що в Ладозькому озері мешкає звір, який з легкістю рве будь-які рибальські сітки. Багато людей розповідають, що самі бачили таємничу істоту.

Оповите легендами Ладозьке озеро в РФ викликає суперечки серед любителів теорій змови, які стверджують, що в його водах мешкає величезний вугор, який постраждав від радіоактивних відходів. Про це повідомляють автори каналу ConspiracyEarth у TikTok.

Згідно з міською легендою, у водах Ладозького озера нібито мешкає одна з найстрашніших істот у світі. У ній ідеться, що серед диких тварин у водоймі плаває "страшний монстр".

Багато людей навіть стверджують, що самі бачили гігантського "мутованого вугра". Деякі з них припускають, що його довжина сягає 20 метрів. У 1980-х роках рибалка Петро Єрмолаєв стверджував, що бачив, як голова тварини виринула з води, і говорив, що істота шипіла на нього. Біолог Анатолій Шиманський також стверджує, що бачив, як звір полює на інших мешканців озера. За його словами, місцеві рибалки завжди були злі на невловиму істоту, оскільки вона постійно рве їхні сітки.

Теорія змови навіть потрапила в TikTok, але користувачів соціальних мереж це не переконує. Однак знайшлися й ті, хто повірив міській легенді.

"Немає сенсу шукати "докази існування гігантського вугра", "Цього ніколи не було", "Ви ніколи не дізнаєтеся, поки не побачите самі. Зануртеся під воду, якщо хочете дізнатися", "Я бачив це там", "Чому ви говорите про моє рідне озеро, ми постійно ходимо туди купатися", — писали вони.

Раніше Фокус повідомляв, що кіт постійно чхав протягом двох тижнів. Працівники ветеринарної клініки виявили, що сильне чхання було викликане тоненькою рослиною довжиною 10 см, яка заважала дихати домашній тварині.

Також стало відомо, що жінка повернулася з відпочинку і знайшла у своїй валізі "непрошеного гостя". Користувачі соцмереж стверджують, що ситуація нагадує сценарій із фільмів жахів. Деякі люди закликали дівчину передати істоту владі або знищити, оскільки вона може завдати шкоди екосистемі.

Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом