"Не з цього світу": на магістралі з'явилось схоже на НЛО чудернацьке авто
"Не з цього світу": на магістралі з'явилось схоже на НЛО чудернацьке авто

"Не з цього світу": на магістралі з'явилось схоже на НЛО чудернацьке авто

Дорожній патруль зупинив водія через порушення правил дорожнього руху та прострочений номерний знак.

Уваги поліціантів з американського округу Кроуфорд (Міссурі, США) привернув унікальний транспортний засіб, дуже схожий на космічний корабель прибульців. Дивний винахід помітили на міждержавній автомагістралі. Про це пише видання New York Post.

"Ці дружні гуманоїди прийшли з миром", — написали представники офісу шерифа округу Кроуфорд на офіційній сторінці у Facebook.

Як з’ясувалося, машина в формі НЛО прямувала через округ Кроуфорд на автомобільний фестиваль до Розуелла, штат Нью-Мексико. Дорожній патруль зупинив водія через порушення правил дорожнього руху та прострочений номерний знак штату Індіана, вручивши йому письмове попередження.

"Враховуючи трафік на автомагістралі, а також розмір та аеродинаміку його автомобіля, водій розумів, що існує великий потенціал для порушення правил дорожнього руху", — повідомив співробітник відділу зв'язків з громадськістю та помічник шерифа Адам Карнал (Adam Carnal).

Машина в формі НЛО прямувала через округ Кроуфорд
Фото: Crawford County Sheriff's Office

Правоохоронцям вдалося зробити кілька фотографій чудернацького "НЛО". Після цього вони побажали учасникові фестивалю безпечної подорожі до місця призначення й відпустили.

Їхній допис зібрав понад 12 тисяч поширень у Facebook. Користувачі мережі у коментарях не приховували свого здивування та почали навперебій жартувати.

  • "Не зв'язуйтеся з прибульцями, у них може бути зброя з променями смерті";
  • "Прибульці уже на Землі";
  • "Воно явно не з цього світу";
  • "Я вже не раз бачила у відділках поліції досить веселі фотографії транспортних засобів, які їдуть на такі заходи, як ці, або на дивні автомобільні з'їзди";
  • "Це чудово! Люблю почуття гумору людей з вашого департаменту".
Правоохоронцям вдалося зробити кілька фотографій чудернацького "НЛО"
Фото: Crawford County Sheriff's Office

Нагадаємо, раніше Фокус писав про винахідника Метта Спірса, який свій електричний триколісний автомобіль перетворив на саморобний потяг, використовуючи лише дешеві запчастини для картингу. Результат трансформації чоловік показав у відео на своєму каналу в YouTube.

А водійка Шеннон Мітчелл із Великої Британії показала секретну кнопку на ключах свого автомобіля, яка змінила її життя на "до" й "після". Про це вона розповіла в одному з відео в TikTok.

Теги по теме
полиция фото авто
Источник материала
Поделиться сюжетом