Неля Шовкопляс, Валентина Хамайко, Ксенія Литвинова на зустрічі Strum Business Activity
Неля Шовкопляс, Валентина Хамайко, Ксенія Литвинова на зустрічі Strum Business Activity

Неля Шовкопляс, Валентина Хамайко, Ксенія Литвинова на зустрічі Strum Business Activity

Ксенія одна з перших підтримала збір для ЗСУ, ініційований командою Insider, який спільними зусиллями вдалося закрити напередодні.

Захід мав просвітницький та навчальний характер: Неля Шовкопляс, українська телеведуча Сніданку 1+1, поділилася власним досвідом, розповівши як вона будувала свою кар‘єру вже у зрілому віці, надала лайфхаки як себе тримати даючи публічні виступи та як знімати стрес перед аудиторією. Катерина Luka, освітянка та філологиня поринула публіку в історію творення української мови та на прикладах показала багатогранність і красу нашої мови, разом пригадали слова, котрі вже почали забувати та щезати разом з попереднім поколінням і про важливість берегти сімейну скарбничку словесного запасу. Весь колектив поринув у переклади, разом шукали синоніми, значення слів та варіації використання.

Неля Шовкопляс

Ксенія Литвинова

Катерина Luka

Макс Леонов

В рамках заходу відбулась презентація брендів Tarna та Iam4you від представниці Інни Діденко. Tarna Ukraine – це новий український бренд який претендує стати інноваційним в догляді за волоссям та шкірою голови. Це повністю натуральні трави, які потрібно змішати і з них отримати шампунь, маску або пілінг в залежності від міксу. Лікувальний та доглядовий ефект створений самою природою. Косметика для волосся Iam4you – італійський професійний бренд косметики преміум якості. Має кілька лінійок – фарби для волосся, догляд та стайлінг. Салонний догляд волосся тепер доступний і вдома.

Вишенькою на торті стала презентація українського монобренду одягу Otherwise від дизайнерки та стилістки Анжели Чигрин, котрий спеціалізується на професійному пошитті жакетів з особливим акцентом на досконалий крій,  оригінальний декор, індвідуальний підхід, та унікальність. Моделями стали гості заходу, аби показати, що кожна жінка прекрасна та особлива, незважаючи на модні стандарти.

Подія пройшла у ресторані «Ахіллес і Черепаха». Це затишний домашній ресторан в якому представлена кухня з різних культур. Тут можна скуштувати як смачний український борщ, який вже став візитівкою закладу, піцу так і авторські роли від бренд-шефа.

Заклад гостинно пригощав фірмовими стравами, а вишуканим напоями забезпечила компанії Вина світу!  «Вина світу» – прямі поставки, більше 200 брендів елітного алкоголю і продуктів преміум-сегмента з усього світу, котрі перетворюють будь-який захід у справжнє свято смаку. У них ви знайдете ексклюзивні напої як зіркових колекцій так і на кожен день. Висока якість у поєднанні з доступною ціною.

Ольга Женевська

Алла Коваленко, Анжела Чигрин, Ольга Женевська

Альона Ротай, Юлія Павлюк, Анна Малиновська, Ксенія Літвінова, Наталія Гричина, Ярослава Солодєєва (Федорова)

Вікторія Кагаловська

Дарина Уайт, Ольга Женевська, Ксенія Літвінова, Альона Ротай, Вікторія Кагаловська

Інна Діденко

Лала Цукерман, Ярослава Солодєєва (Федорова)

Марина Арістова, Ксенія Літвінова

Ольга Саєнко

Юлія Павлюк, Наталія Гричина, Ярослава Солодєєва (Федорова)

Організація заходу @13friends.ua. Фото: Сергій Пришляк @seregaprishliak. Відео: Володимир Коваленко @kova_photographer

Автор: Анна Малиновська @anna.malynovska

Источник материала
Поделиться сюжетом