7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Принцеса Анна поділилася першою заявою після струсу мозку
Принцеса Анна поділилася першою заявою після струсу мозку

Принцеса Анна поділилася першою заявою після струсу мозку

Наприкінці червня 2024 Королівська принцеса потрапила до лікарні з травмою голови. Судячи з усього, її вдарив кінь.

Принцеса Анна поділилася своїм першим повідомленням після того, як її виписали з лікарні, де вона проходила лікування від легких травм голови та струсу мозку. Про це пише Hello Magazine.

73-річна монарша персона, яка наразі одужує у своєму будинку в Ґеткомб-парку, мала відвідати меморіальну церемонію в Канаді з нагоди сторіччя Ньюфаундлендського національного військового меморіалу.

Канадський генерал-губернатор поділився повідомленням від імені доньки королеви Єлизавети ІІ, у якому сказано: "З глибоким жалем я не можу бути з вами сьогодні, коли ви вшановуєте хоробрі зусилля та жертви членів полку Ньюфаундленд, які брали участь у битві на перший день Сомми".

Зокрема, принцеса Анна пригадала, як відвідувала подію у 2016 році.

"Я глибоко засмучена тим, що не можу знову приєднатися до вас, і надсилаю вам мої найтепліші найкращі побажання в цей особливий день пам’яті", — додала Королівська принцеса.

Принцеса Анна
Фото: Getty Images

Наприкінці червня 2024 року сестра короля Великої Британії Чарльза ІІІ провела чотири дні під наглядом після струсу мозку в лікарні в Бристолі, де постраждалу відвідав її чоловік, віце-адмірал Тімоті Лоуренс. Повідомлялося, що принцесу Анну вдарив кінь.

Нагадаємо, принцесу Анну виписали з лікарні.

Також Фокус писав про нещасний випадок з принцесою Анною.

Теги по теме
Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом