У Росії раптово помер популярний актор
У Росії раптово помер популярний актор

У Росії раптово помер популярний актор

Російський актор помер раптово у 72 роки.

У терористичній Росії стало відомо просмерть актора Володимира Матвєєва, на рахунку якого понад сто ролей у кіно і серіалах.

За даними пропагандистського видання Стархіт, артист помер раптово у 72 роки.

Причина відходу артиста з життя не озвучується, представники культурного закладу лише розповіли, що в актора зупинилося серце. "Скоропостижна смерть", - зазначили в оточенні актора. Наразі невідомо, коли і де відбудеться церемонія прощання.

"З 1974 року Володимир Михайлович був окрасою трупи Театру імені Ленсовєта, до якої його запросив учитель, художній керівник театру, народний артист СРСР і Росії Ігор Петрович Владимиров. Глядачі назавжди запам'ятали яскраві ролі Володимира Матвєєва у виставах. Його унікальний талант назавжди залишиться в нашій пам'яті та історії театрального Петербурга. Сумуємо разом із рідними та близькими. Про день прощання буде повідомлено додатково", - поділилися співробітники актора.

Матвєєв зіграв у понад сотні кіноробіт. Серед останніх - "Мосгаз. Остання справа Черкасова", "Чорнобиль", "Таємниці слідства".

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Нагадаємо, раніше засновник і соліст ню-метал-гурту Crazy Town Сет Бінзер, більш відомий за псевдонімом Шифті Шеллшок, помер 24 червня на 49-му році життя.

Раніше від раку померла фіналістка конкурсу "Міс Світу-2005" Діведжі Сміт Дхіведжа. На початку року вона дізналася, що лікування припинило давати результат, і чекала кінця в компанії чоловіка і маленької доньки.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом