"Уже три роки": путініст Сергій Лазарєв розповів про свою обручку
"Уже три роки": путініст Сергій Лазарєв розповів про свою обручку

"Уже три роки": путініст Сергій Лазарєв розповів про свою обручку

Сергій Лазарєв зізнався, що його обручка - це реквізит із кліпу.

Російський співак Сергій Лазарєв, який у захваті від кривавого вторгнення РФ в Україну, розвіяв чутки про своє особисте життя.

Як повідомили пропагандистські росЗМІ, путініст рідко коментує плітки, але все ж вирішив висловитися.

У мережі є знімки, які подають, як факт весілля Лазарєва, на яких любитель Путіна показує обручку на безіменному пальці.

"Каблучка, яку бачать, як доказ одруження, є реквізитом для кліпу "Сніг в океані". Цей фейк ходить мережею вже три роки!" - сказав Лазарєв.

Хто такий Сергій Лазарєв?

Сергій Лазарєв - російський співак, актор і телеведучий. Колишній учасник поп-групи Smash!!!. За даними Вікіпедії, двічі виступав на міжнародному конкурсі пісні "Євробачення", обидва рази посів 3-е місце. У війні Росії проти України, став на бік РФ.

Сергій Лазарєв - останні новини по темі

Зазначимо, раніше Сергій Лазарєв вирішив підтримати путініста Філіпа Кіркорова, який "увійшов не в ті двері" і опинився на голій вечірці блогерки Івлєєвої. Подейкують, що на цей захід образився особисто терорист Путін, коханка якого - Кабаєва, розважалася разом з усіма.

А також в одній із російських програм путініст Микола Басков підклав свиню своєму колезі по численних телепроектах Сергію Лазарєву.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом