"Всі кричали": ексгравець збірної України назвав винних у провалі команди на Євро-2024
"Всі кричали": ексгравець збірної України назвав винних у провалі команди на Євро-2024

"Всі кричали": ексгравець збірної України назвав винних у провалі команди на Євро-2024

Легендарний захисник донецького "Шахтаря" Олександр Кучер назвав журналістів та експертів одним із головних винуватців провалу збірної України на чемпіонаті Європи-2024. За словами учасника двох континентальних першостей, очікування від національної команди виявилися сильно перегрітими, а їхній рівень перебільшений.

Про це Кучер заявив в інтерв'ю виданню NV.ua. Колишній центрбек, який зіграв 57 матчів за збірну України, зазначив, що нинішня ситуація повністю повторила досвід Євро-2016, коли "синьо-жовті" не змогли набрати жодного очка і навіть забити гол у групі з Німеччиною, Північною Ірландією та Польщею.

"Я говорив ще перед самим чемпіонатом Європи, що треба, щоб преса чинила тиск на гравців, давала інформацію, що румуни вміють грати у футбол, щоб вони знали та розуміли, що це не буде прохідна гра. На Євро-2016 усі кричали, що із групи вийдемо, але німцям програли, добре грали, а потім казали, що в ірландців виграємо, вийдемо з групи, там влетіли, потім там. Преса має писати, що вони вміють грати", – сказав Кучер.

На Євро-2024 українська збірна не змогла вийти з групи, набравши стільки ж очок, скільки і всі учасники турніру, проте посіла останнє місце у квартеті.

Як повідомляв OBOZ.UA, аналітичні портали назвали найкращого та найгіршого футболістів збірної України на чемпіонаті Європи 2024 року.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны