600 сил і ціна 2,5 мільйона євро: представлено найбільший і найдорожчий Maserati
600 сил і ціна 2,5 мільйона євро: представлено найбільший і найдорожчий Maserati

600 сил і ціна 2,5 мільйона євро: представлено найбільший і найдорожчий Maserati

Розкішний Maserati Tridente оснащений 600-сильною електричною установкою та здатен розвинути 74 км/год. Зарядити батарею у швидкому режимі можна за годину.

У Італії презентували новий Maserati Tridente. Це найдорожча модель у сучасній лінійці марки — вона коштує 2,5 мільйона євро. Примітно, що Tridente – не автомобіль, а розкішний катер. Про нього розповіли на офіційному сайті італійського автовиробника.

Катер сягаэ 10,5 м у довжину
Фото: Maserati

Tridente створили у співробітництві із суднобудівними компаніями Vita Power та Hodgdon Yachts. Це найбільший Maserati в історії – катер сягає 10,5 м у довжину і розрахований на 10 осіб.

Maserati Tridente розрахований на 10 осіб
Фото: Maserati

Дизайн Maserati Tridente витриманий у класичному стилі. Доступні кілька конфігурацій салону. Зокрема, всередині можуть облаштувати каюту із санвузлом. У оздоблені використані шкіра та дерево. Встановлено цифровий щиток приладів, а штурвал нагадує кермо автомобілів Maserati.

Важливо Справжній ексклюзив: в Україні помітили 630-сильний суперкар Maserati (фото)

Катер Maserati Tridente оснащений 600-сильною електричною установкою. Його максимальна швидкість становить 40 вузлів (74 км/год), а крейсерська – 25 вузлів (45 км/год).

Штурвал нагадує кермо автомобілів Maserati
Фото: Maserati

Новий Maserati Tridente оснащений великою батареєю на 252 кВт∙год. Запас ходу поки не розкрили, проте відомо, що зарядка в надшвидкому режимі займає годину.

До речі, недавно презентували й оригінальний катер Fiat 500, який випустять лімітованою серією.

Також Фокус розповідав, що електромобілем став DeLorean із фільму "Назад у майбутнє".

Теги по теме
электромобили
Источник материала
Поделиться сюжетом