Крістіна Орбакайте неочікувано закликала до "мирного неба"
Крістіна Орбакайте неочікувано закликала до "мирного неба"

Крістіна Орбакайте неочікувано закликала до "мирного неба"

Крістіна Орбакайте на початку повномасштабного вторгення в Україну підтримала Україні, а потім обрала нейтралітет і видалила допис з закликом до миру.

53-річна російська співачка Крістіна Орбакайте, яка з початку повномасштабної війни в Україні не висловила чіткої позиції, вперше за два з половиною роки заговорила про мир. Сталося це під час міні-концерту співачки в Ізраїлі.

У своїй промові Орбакайте заговорила про "мирне небо" та здорових дітей. Зокрема, на концерті Крістіна Орбакайте загадала цитату своєї зіркової мами Алли Борисівни Пугачової, яка відкрито підтримала Україну у війні проти Росії.

"Пригадується фраза, яку колись дуже давно сказала жінка, яка співала, співає і співатиме. Я хочу, щоб уся злість людська пішла тільки в ритми музики, а нам із вами залишилося тільки мирне небо над головою і щасливі здорові діти", — заявила Крістіна.

Після слів Орбакайте глядачі підтримали її оплесками. Попри те, що співачка заговорила про мир, вона не конкретизувала, чи вона на боці України, чи на боці Кремля.

Позиція Крістіни Орбакайте та Алли Пугачової
Фото: TVCenter.ru

Позиція Крістіни Орбакайте та Алли Пугачової щодо війни в Україні

У перші дні повномасштабної війни в Україні Крістіна Орбакайте написала в своєму Instagram: "Тільки мирного неба! Ні війні!". Однак згодом допис зник зі сторінки співачки. Після Орбакайте не торкалася теми війни та своїх політичних вподобань.

Згодом стало відомо, що Орбакайте публічно підтримала окупантів, адже співачка подарувала 50 квитків на свій концерт сім'ям російських військових, які воюють проти українського народу.

Що не скажеш про позицію мами співачки Алли Пугачової, яка з перших днів відкрито засуджує повномасштабне вторгнення в Україну. З перших днів Алла Пугачова та її чоловік Максим Галкін разом з дітьми виїхала з РФ до Ізраїлю.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Алли Пугачової почалися проблеми зі здоров'ям.

Крім цього, Фокус писав, що Максим Галкін показав, як виглядають його спільні діти з Аллою Пугачовою.

Источник материала
Поделиться сюжетом