Найдешевша модель Mitsubishi викликала ажіотаж на ринку. Фото
Найдешевша модель Mitsubishi викликала ажіотаж на ринку. Фото

Найдешевша модель Mitsubishi викликала ажіотаж на ринку. Фото

Компактний Mitsubishi Mirage – найдешевша модель японської компанії у США з ціною менше 17 000 доларів. Незважаючи на вік, автомобіль виявився популярним у 2024 році та викликав справжній ажіотаж.

Деталі стали відомі Carscoops. Продажі Mitsubishi Mirage у США в 2024 році зросли на 85%, тобто збільшилися майже вдвічі. З початку року компанія реалізувала близько 10 000 екземплярів бюджетної моделі.

При цьому загальний продаж бренду становив 51 000 машин. Більш популярною моделлю виявився лише кросовер Mitsubishi Outlander із 24,5 тис. екземплярів. Це цікаво, адже продаж Mirage, який дебютував у 2011 році, останнім часом знижувався.

Від цієї моделі вирішили відмовитися та замінити іншою машиною. Принаймні така інформація повідомлялася раніше. У Японії продажі вже згорнули, у США зроблять те саме до 2025 року.

На зміну може прийти новий кросовер Mitsubishi Xforce. Його презентували нещодавно. Машину виконали в актуальному дизайні компанії з вузькими фарами та ліхтарями, різкими гранями, акуратним хромованим декором.

OBOZ.UA вже розповідав про новий кросовер VW з яскравим дизайном.

Источник материала
Поделиться сюжетом