8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Окупанти вранці обстріляли Херсон, постраждала жінка
Окупанти вранці обстріляли Херсон, постраждала жінка

Окупанти вранці обстріляли Херсон, постраждала жінка

Російські окупаційні війська зранку 3 липня знову обстріляли Херсон. В результаті цього ранкового обстрілу постраждала місцева жителька.

Про це повідомили в Херсонській обласній державній адміністрації. Зазначається, що жінка отримала вибухову травму та уламкове поранення гомілки.

"Внаслідок ранкового російського обстрілу Херсона постраждала жінка. 53-річна херсонка отримала вибухову травму та уламкове поранення гомілки. Потерпіла самостійно звернулася до лікарні, де їй надали необхідну медичну допомогу", – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв OBOZ.UA:

– зранку 2 липня російські війська відновили обстріли Херсона. Під ворожим вогнем опинилося середмістя. Відомо про щонайменше дев'ятьох поранених серед цивільного населення, також загарбники вбили жінку.

– У вівторок, 2 липня, російські окупаційні війська весь день обстрілювали Нікополь на Дніпропетровщині та довколишні населені пункти артилерією та БПЛА. Внаслідок атак ворога загинуло четверо людей, ще 10 були поранені.

– У Харкові увечері 2 липня окупанти вдарили двома бомбами по промисловій зоні у Немишлянському й Індустріальному районах. Пошкоджено будівлі підприємств, постраждало четверо цивільних, двоє з них – підлітки.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом