Принц Гаррі та Меган Маркл ніколи не відновлять стосунків з Кейт Міддлтон, — ЗМІ
Принц Гаррі та Меган Маркл ніколи не відновлять стосунків з Кейт Міддлтон, — ЗМІ

Принц Гаррі та Меган Маркл ніколи не відновлять стосунків з Кейт Міддлтон, — ЗМІ

Після новин про важку хворобу принцеси Уельської Сассекські відчайдушно намагаються примиритися з родичами. До того ж, Кетрін та Вільям — майбутні король та королева Великої Британії.

Королівський експерт вважає, що принц Гаррі та Меган Маркл ніколи не відновлять стосунків, які колись мали, з принцом Вільямом та Кейт Міддлтон. Про це пише New York Post.

Герцог і герцогиня Сассекські дуже хотіли відновити звʼязок з родичами Гаррі, який лише погіршується після того, як вони залишили королівське життя у 2020 році.

Повідомляється, що менший син британського короля Чарльза ІІІ та його дружина Меган, які живуть у Монтесіто, штат Каліфорнія, зі своїми двома дітьми, зв’язалися з принцом і принцесою Уельським у надії на примирення.

Втім, за словами колишнього королівського дворецького Гранта Гаррольда, який працював на батька Гаррі, "занадто багато шкоди" було завдано, щоб усе могло повернутися до того, як було.

Принц Гаррі та Меган Маркл
Фото: Getty Images

"[Гаррі] завдав шкоди і порушив довіру. Це важко, коли ти майбутній монарх", — зазначив Гаррольд.

"Я сумніваюся, що вони коли-небудь відновлять стосунки, які були спочатку. Це були зовсім інші стосунки, побудовані на довірі", — додав він.

Зокрема, ексдворецький все одно з надією дивиться на дуже малоймовірне примирення родичів.

Після того, як у березні 2024 Кейт Міддлтон оприлюднила світові свій діагноз рак, Сассекські, як повідомляється, дуже захотіли з нею зв’язатися. До того ж, Кетрін — майбутня королева. Втім, експерти в один голос говорять про неможливість примирення.

Королівська сімʼя Великої Британії
Фото: Getty Images

Нагадаємо, принц Гаррі відчуває себе "аутсайдером".

Також Фокус писав про те, як принц Гаррі переносить хворобу Кейт Міддлтон.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Меган Маркл Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом