Ріанна одягла українську хустку. Фото
Ріанна одягла українську хустку. Фото

Ріанна одягла українську хустку. Фото

Всесвітньовідома барбадоська R&B і поп-співачка Ріанна одягла хустку від українського дизайнера Руслана Багінського на зйомку рекламної кампанії свого бренду косметики. Виконавиця обрала темно-коричневий головний убір, зроблений із утепленої вовни.

Об’ємна хустина, у якій артистка з’явилася на фото для Fenty Beauty, коштує 12 418 гривень, пише NV. Після того, як стиліст поділився новиною у своєму Instagram, шанувальники зірки розкупили усі аксесуари цього фасону.

Ріанна створила монохромний темно-коричневий образ, поєднавши головний убір від Руслана Багінського та нову помаду власного бренду.

Український дизайнер висловив подяку артистці за вибір його хустки, написавши короткий коментар під публікацією у соціальній мережі: "Дякую, Ріанно".

Барбадоська виконавиця не єдина поціновувачка бренду Ruslan Baginskiy. У головних уборах стиліста з’являлися Мадонна, Ешлі Парк, Лілі Коллінз, Бейонсе та представниці королівської сім’ї Великобританії Кейт Міддлтон і королева Камілла.

Раніше OBOZ.UA писав, що Леді Гага з'явилася на своєму концерті в сукні українського бренду, яку створили за чотири дні.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом