8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Росія втратила 1180 окупантів та 16 танків за добу – Генштаб
Росія втратила 1180 окупантів та 16 танків за добу – Генштаб

Росія втратила 1180 окупантів та 16 танків за добу – Генштаб

Напередодні, 2 липня, українські воїни продовжували "денацифікацію" російських окупаційних військ на території України. За добу втратидержави-агресорки у живій силі склали 1180 окупантів вбитими та пораненими.

Також знищено десятки одиниць ворожої військової техніки та озброєнь. Оновлені дані щодо втрат Росії у війні оприлюднили у ранковому оперативному зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Разом з "денацифікованими" напередодні 1180 окупантами загальні втрати Росії у живій силі на ранок 3 липня склали близько 546 270 осіб вбитими та пораненими.

Окрім того, напередодні росіяни втратили 16 танків (загалом їх знищено вже 8 123), 17 бойових броньованих машин (разом 15 583), 57 артилерійських систем (всього 14 712), одну РСЗВ (1115) і два засоби ППО (876).

Новина доповнюється.

Нагадаємо, раніше командувач Повітряних сил Збройних сил України Микола Олещук заявив, що 1 липня українські пілоти завдали нищівного удару по складу боєприпасів у Криму.Він зіронізував, що зробили вони це на літаках, які російські пропагандисти "знищили" вже по кілька разів.

Олещук не уточнив деталей щодо ураженого складу, однак, вірогідно, йдеться про місце, де окупанти тримали іранські дрони-камікадзе, у результаті чого було знищено майже сотню "Шахедів".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом