8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Трейлер фільму «Еммануель»
Трейлер фільму «Еммануель»

Трейлер фільму «Еммануель»


 Студія Pathe представила трейлер еротичної драми «Еммануель», сучасної версії однойменного роману Еммануель Арсан. Книга вже була успішно екранізована у 1974 році Жюстом Жекіном (картина стала міжнародним хітом, зібравши до $300 млн в прокаті і більше $600 млн з продажів DVD), після чого посипалися численні сиквели. 

 За нову кінематографічну інтерпретацію твору Арсан відповідає режисерка Одрі Диван, володарка «Золотого Лева» Венеціанського кінофестивалю за фільм «Подія». Сценарій їй допомагала писати Ребекка Злотовські («Моє спекотне літо з Софі»). Головні ролі у стрічці зіграли: Ноемі Мерлан («Полуничка»), Вілл Шарп («Білий лотос»), Наомі Воттс («Малголланд Драйв»), Джеймі Кемпбелл Бавер («Горизонт: Американська сага - Частина 1») і Чача Хуан. Світова прем’єра картини відбудеться у вересні на Міжнародному кінофестивалі у Сан-Себастьяні.

 Синопсис: Еммануель шукає втрачене задоволення. Вона одна летить з робочою поїздкою до Гонконгу. У цьому величезному місті жінка примножує свій чуттєвий досвід та зустрічає Кея, загадкового чоловіка, який постійно вислизає від неї.

Тегі: трейлер
Источник материала
Поделиться сюжетом