У Криму родичка впливового ексдепутата збила на самокаті трирічну дитину: чим все закінчилось
У Криму родичка впливового ексдепутата збила на самокаті трирічну дитину: чим все закінчилось

У Криму родичка впливового ексдепутата збила на самокаті трирічну дитину: чим все закінчилось

У тимчасово окупованому Сімферополі трирічна дівчинка отримала травми внаслідок зіткнення з підлітком на електросамокаті, який виявився родичкою впливового кримського бізнесмена.

В захопленому Криму три дівчинки-підлітки їхали на самокатах поблизу дитячого майданчика. Через велику кількість людей одна з них втратила контроль над керуванням і в'їхала в дитячий візок. В результаті зіткнення трирічна дівчинка отримала розсічення.

Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza.

Мати постраждалої намагалася дізнатися у 13-річної винуватиці контакти батьків, але дівчинка сіла на самокат і поїхала. 

Трирічна дівчинка внаслідок зіткнення отримала розсічення. З лікарні батьки також звернулися в поліцію. Через півтори години винуватицю аварії знайшли в тому ж парку і знову на самокаті, поліція викликала її матір. Після приходу мами дівчинка вибачилася, і батьки домовилися, що підліток отримає догану, а мати проконтролює, щоб дівчинка покаялася у своєму вчинку і більше не їздила на електросамокаті.

Як виявилося, винуватиця аварії - родичка "впливової" в Криму людини Йосипа Файнгольда, ексдепутата окупаційної сімферопольської міської ради, бізнесмена і доларового мільйонера. 

Нагадаємо, на тимчасово окупованій території Криму російські військові побили родину з Херсонщини, внаслідок чого загинув чоловік, а жінка отримала важку травму.

  • На Херсонщині росіяни скинули вибухівку з дрона: постраждали цивільні
  • Обстріли Херсонщини: окупанти влучили у багатоповерхівку
  • Окупанти атакували на Херсонщині бригаду, яка лагодила газопровід – є потерпілий

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом