Відмова від бідності: батько і син стали мільйонерами й змінили свій раціон
Відмова від бідності: батько і син стали мільйонерами й змінили свій раціон

Відмова від бідності: батько і син стали мільйонерами й змінили свій раціон

Перед купівлею лотерейного білета чоловік заявив продавцю, що в разі виграшу відмовиться від одного продукту, який його родині доводилося їсти через бідність.

У США батько і син зі штату Теннессі виграли в лотерею один мільйон доларів. Про це пише New York Post.

Літній чоловік, який вирішив не називати свого імені, купив білет на заправці в місті Едервілл, штат Кентукі. Перед покупкою він заявив продавцеві, що в разі виграшу відмовиться від одного продукту, який сім'ї доводилося їсти через бідність.

"Якщо виграю мільйон, ніколи більше не буду їсти болонську ковбасу", — сказав американець.

Джоді, син переможця, розповів, що батько не дотерпів до дому, стер захисний шар на білетові й виявив, що дійсно розбагатів. Щасливчик тут же почав дзвонити додому.

"Батько сказав, що я ніколи не повірю в те, що з ним зараз сталося. Я запитав його про те, що ж сталося. Він сказав: "Ми щойно виграли мільйон доларів!" Я сидів там і думав, що це не смішний жарт", — поділився спогадами Джоді.

Чоловік купив білет на заправці
Фото: Kentucky Lottery

Однак невдовзі літній чоловік повернувся додому і показав своєму синові виграшний квиток. Вони забрали виграш 10 червня. Батько і син вирішили взяти гроші одразу і в підсумку отримали 500 тисяч доларів після вирахування всіх податків. Якби вони погодилися на щомісячні виплати, то отримали б повну суму протягом кількох років.

Джоді також розповів, що вони вже виплатили іпотеку і закрили всі кредити.

"Ймовірно, за тиждень у нас взагалі не станеться боргів. Ми станемо вільні від усіх боргів і рахунків", — додав він.

Раніше Фокус повідомляв, що пророку через "формулу виграшу від Бога" заборонили відвідувати казино. Еммануель Мутумва використовував виграні гроші для оплати шкільних занять деяких членів своєї церкви і забезпечення початкового капіталу для бізнесу.

Також стало відомо, що жінка відпочила в найкращому готелі і пішла, нічого не заплативши. Портьє готелю Пол Дженкінс розповів, що банківська карта клієнтки була відхилена, коли він намагався зняти гроші.

Теги по теме
Деньги
Источник материала
Поделиться сюжетом