7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
6 моделей взуття на літо, які ніколи не вийдуть з моди. Фото
6 моделей взуття на літо, які ніколи не вийдуть з моди. Фото

6 моделей взуття на літо, які ніколи не вийдуть з моди. Фото

Літнє взуття має неймовірно широку варіативність на відміну від зимового, що дозволяє комбінувати його з будь-чим та бути в тренді. Існує певна кількість моделей, які не лише можна підібрати під певну погоду, а і які вважаються вічною класикою.

Поки світ моди безперервно змінюється, і кожен місяць ним керують нові тенденції, таке взуття, як кросівки, сандалі та балетки, з року в рік мають попит, пише Who What Where UK. Легкість – головних хіт літа.

Босоніжки

Хоч останнім часом кросівки завоювали серця людей, влітку хочеться, "щоб ніжка дихала", тому босоніжки – чудовий спосіб це реалізувати.

Замшеві сабо

Їх нечасто можна помітити на полицях магазинів, але сабо стали хітом теплої погоди серед молоді. Цей вид взуття нагадує літній варіант зимових уггі, але з відкритою пʼяткою.

Сандалі з акцентом на великому пальці

Легкі скандалі, які майже не відчуваються на нозі завдяки тонкій підошві та максимально оголеній ступні. Його особливістю є стрічка навколо великого пальця, яка створює акцент на ньому.

Низькі "літні" кросівки

Літо – період легкості, тому, якщо ж без кросівок не обійтися, варто надавати перевагу низьким та легким моделям нейтральних кольорів.

Балетки

Балетки – це один спосіб втілити невагомість в закрите взуття. Останніми роками вони стали ще більш популярними в суспільстві. І не лише влітку, а весною і восени.

Слайдери

Пляжний формат цього взуття ідеально пасуватиме до обʼємних суконь та шортів.

Раніше OBOZ.UA писав, що желейні босоніжки знову повернулися в моду. Пік їхньої популярності припадав ще на 90-ті.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом