7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бред Пітт здивував шанувальників помолоділим виглядом
Бред Пітт здивував шанувальників помолоділим виглядом

Бред Пітт здивував шанувальників помолоділим виглядом

Актор зараз знімається у фільмі про Формулу-1, де грає наставника головного героя. Зйомки проходять у Лондоні.

Оскароносний голлівудський актор Бред Пітт був помічений на зйомках свого фільму про Формулу-1 в Лондоні, де вкотре вразив фанатів нестаріючою зовнішністю, пише Daily Mail.

Актор мав чудовий і суттєво молодший за свої роки вигляд, приїхавши на знімальний майданчик. На ньому була сорочка кольору слонової кістки, розстебнута на кілька ґудзиків зверху, джинси в тон і коричневі замшеві черевики. На його шиї виднілися кілька золотих ланцюжків із підвісками, а завершували образ чорні сонцезахисні окуляри.

Нині актор щасливий у стосунках із 31-річною дизайнеркою ювелірних прикрас Інес де Рамон, з якою хоче одружитися, проте вже восьмий рік він бореться з колишньою дружиною Анджеліною Джолі. Спочатку пара не могла поділити опіку над шістьма дітьми, а останніми роками вони зійшлися за виноробню Шато Міраваль у Франції.

Сцена для нового фільму про перегони, назва якого поки що не озвучується, знімалася в ресторані Langan's Brasserie в лондонському районі Мейфер. Ресторан був перетворений на клуб вечерь у Лас-Вегасі, де персонаж Пітта відвідує вечір покеру.

Пітт не тільки грає колишнього гонщика Формули-1, який знову сідає за кермо, а й виступить співпродюсером фільму. Виробництво картини розпочалося 2023 року і включатиме сцени Гран-прі Великої Британії цього сезону та перегонів в Абу-Дабі.

Як раніше повідомляв DailyMail.com, у заході візьмуть участь усі 10 команд Формули-1, включно з гонщиками цього виду спорту і Міжнародною автомобільною федерацією.

Демсон Ідріс має зіграти новачка зірки Moneyball в APXGP, вигаданій команді у складі. До акторського складу також входять Керрі Кондон, Хав'єр Бардем, Тобіас Мензіс, Сара Найлс, Кім Боднія, Самсон Кайо і Келлі Кук.

Доклав руку до створення проєкту і ветеран Формули-1, семиразовий чемпіон світу Льюїс Хемілтон, який нещодавно підписав контракт із Ferrari.

Реліз картини заплановано на літо 2025 року.

Раніше Фокус писав, що Бред Пітт розповів, якою матір'ю буде його кохана.

Источник материала
Поделиться сюжетом