Джерард Батлер знайшов нове кохання: різниця у віці 25 років
Джерард Батлер знайшов нове кохання: різниця у віці 25 років

Джерард Батлер знайшов нове кохання: різниця у віці 25 років

Актора і модель помітили в престижному лондонському районі на прогулянці. Вони мали дуже веселий вигляд і демонстрували більше, ніж дружбу.

54-річний шотландський актор Джерард Батлер, схоже, знайшов нове кохання. Його помітили в обіймах зірки Sports Illustrated Пенні Лейн, коли пара насолоджувалася прогулянкою Прімроуз-Гілл у Лондоні, пише The Sun. Дівчина молодша за зірку на 25 років.

На знімках, які зробили папараці, пара мала чудовий вигляд: вони обидва сяяли під час прогулянки, а пізніше їх бачили, як вони разом сміялися в місцевому пабі. У якийсь момент Пенні поклала руку на плече Джерарда.

Раніше цього року Пенні була визнана новачком Sports Illustrated 2024 року і поділилася безліччю гарячих знімків у своєму Instagram. Дівчина почала працювати моделлю в 16 років. Вона зізнавалася, що схильна до повноти, тому робила все, щоб утримати фігуру в модельних параметрах.

Після обмеження дієти і розвитку нездорового ставлення до фізичних вправ Пенні вирішила зробити перерву в кар'єрі та приділити пріоритетну увагу своєму психічному і фізичному здоров'ю. Вона пройшла навчання, щоб стати сертифікованим тренером з цілісного здоров'я.

У перервах між зйомками і показами Пенні полюбляє активний відпочинок на свіжому повітрі та екстремальні види спорту, як-от керування гоночним автомобілем і плавання.

Лейн також пробує себе в кіно. Вона вже зіграла невелику роль у франшизі "Ліга справедливості".

До Пенні у Джерарда були дев'ятирічні стосунки з інвестором у нерухомість і дизайнером інтер'єрів Морган Браун. Пара то сходилася, то розлучалася протягом кількох років після того, як їх уперше помітили на побаченні на пляжі в Малібу 2014 року. Закохані розлучилися в березні 2021 року.

"Я пережив розставання під час корони, тому втратив кохану людину по-іншому, і це було дуже важко, набагато важче, ніж я думав", — говорив актор.

Однак пізніше пару бачили разом у квітні 2021 року, а потім — у січні 2023 року.

Джерард Батлер у фільмі "Кандагар"

Свого часу Батлер також зустрічався з румунською моделлю Мадаліною Генеа, Бренді Гленвілл з TRHOBH і своєю партнеркою по фільму "Мисливець за головами" Дженніфер Еністон. На думку кіноманів, сексуальна хімія між парою була очевидна у стрічці, тож грати почуття на екрані не стало для них проблемою.

За словами членів знімальної команди, у перервах між зйомками Дженніфер і Джерард цілувалися в трейлері актриси, хоча Батлер заперечував, що у них роман.

У дівчатах актора встигла походити і Джессіка Біл, нині дружина Джастіна Тімберлейка. Вони зустрілися на зйомках фільму "Гра для фортець" у 2012 році.

Джерард Батлер відомий за серією фільмів "Падіння", а також зйомками в таких гучних картинах як "Законослухняний громадянин", "300 спартанців", "Боги Єгипту", "Привид опери", "Гола правда", "Кандагар" та інших.

Раніше Фокус писав, що Джерард Батлер згадав, як під час еротичної сцени ледве не вбив застібкою Гіларі Суонк.

Теги по теме
Голливуд
Источник материала
Поделиться сюжетом