7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Легендарного письменника Ніла Геймана звинуватили в насильстві та домаганнях
Легендарного письменника Ніла Геймана звинуватили в насильстві та домаганнях

Легендарного письменника Ніла Геймана звинуватили в насильстві та домаганнях

Письменника Ніла Геймана, відомого за романами "Американські боги" і коміксом "Пісочна людина", звинуватили у вчиненні сексуалізованого насильства.

63-річного легендарного британського письменника Ніла Геймана, відомого за романами "Американські боги", "Кораліна" і коміксом "Пісочна людина" (за яким зняв серіал популярний стрімінговий сервіс Netflix), звинуватили в сексуалізованому насильстві над двома жінками. Про це повідомляє подкаст Tortoise.

За попередньою версією подій, над першою з них Гейман вчинив насильство за кілька годин після знайомства: тоді їй було близько 20 років, а йому - близько 40. Дівчина написала заяву в поліцію, але тоді жодних звинувачень Гейману не висунули. Друга дівчина влаштувалася до Геймана на роботу нянею - і секс у них трапився того ж дня. Дівчині тоді було 22 роки, Гейману - 61 рік. Сам Гейман заперечує, що чинив насильство над нею, але визнає, що цілувався з нею у ванній кімнаті.

Обидві жінки стверджують, що зазнавали болісних і "принизливих" контактів із Гейманом. Перша, прихильниця Геймана, з якою він зустрічався протягом трьох тижнів, стверджує, що "ніколи не хотіла інтиму, але відчувала себе зобов'язаною ним займатися". Крім того, письменник нібито піддав її розпусті, коли вона страждала від інфекції сечостатевої системи і для неї інтим був болючим, а одного разу нібито навіть придушив так, що вона втратила свідомість.

"Наприкінці він змусив мене відчути, що це було за обопільною згодою. Але насправді це було не за обопільною згодою. Він ніби заманив мене, якщо можна так висловитися, у свій психологічний лабіринт. Так що все було зовсім не просто", - каже вона.

Обидві жінки стверджують, що Гейман просив називати його "господарем". Сам письменник не визнає звинувачення і стверджує, що у них був "БДСМ-інтим за обопільною згодою". Зараз розслідуванням займається поліція Нової Зеландії.

Зараз Гейман офіційно одружений зі співачкою Амандою Палмер, але у пари відкритий шлюб, і вони живуть окремо, і тільки спільного сина Ентоні виховують разом. Також у письменника є троє дітей від першого шлюбу - з актрисою Мері Макграт.

Що за серіал "Пісочна людина"?

"Пісочна людина" (англ. The Sandman) - американський фентезійний телесеріал від Netflix, заснований на однойменному коміксі видавництва DC Comics за авторством Ніла Геймана. Його прем'єра відбулася 5 серпня 2022 року. У листопаді 2022 року шоу було продовжено на другий сезон, повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в сім'ї у Ріанни сталася трагедія - барбадоська співачка втратила близьку родичку. Під час похоронної церемонії прозвучала відома пісня артистки.

Також американський репер 50 Cent розбив голову жінці на своєму концерті - у гніві він запустив мікрофон у натовп, і влучив у місцеву радіоведучу. Вона написала на зірку заяву в поліцію.

Інші новини:

Источник материала
Поделиться сюжетом