Лідер гурту Бумбокс уперше за довгий час зізнався, де служить зараз
Лідер гурту Бумбокс уперше за довгий час зізнався, де служить зараз

Лідер гурту Бумбокс уперше за довгий час зізнався, де служить зараз

Андрій Хливнюк наголосив на важливості цієї структури в сучасному українському суспільстві.

Український музикант Андрій Хливнюк з перших днів повномасштабного вторгнення взяв до рук зброю аби захищати Україну від окупантів. Артист брав участь у бойових діях і навіть був поранений, служив оператором дронів.

Сьогодні Хливнюк уперше за довгий час розкрив подробиці своєї служби. У своєму блозі в Instagram він привітав Національну поліцію України з професійним святом.

Тепер 4 липня і для нього є сакральною датою, адже Андрій Хливнюк сьогодні - рядовий патрульної поліції. У пристрасній промові до товаришів по службі він відзначив їхню мужність у виконанні непростих обов'язків.

"Сьогодні День національної поліції України. Як і інші структури - це зріз нашого суспільства з дуже різними особистостями. Тим, хто хоче карʼєру, владу, схеми і "парєшать" - краще зникніть самі. Тим, хто Людям прийшов служити, захистити слабкіших від зла, врятувати тих, хто в біді - Честь! Тим, хто "на щиті" - Честь, Слава і уклін низький з вдячністю! Рядовий патрульної поліції Хливнюк Андрій Володимирович", - написав лідер гурту Бумбокс.

Андрій Хливнюк новини - де служить Андрій Хливнюк / instagram.com/andriihorolski

Хто такий Андрій Хливнюк?

Андрій Хливнюк - вокаліст і автор текстів гурту "Бумбокс", службовець ЗСУ. На початку повномашстабної війни в Україні вступив до лав територіальної оборони, потім став оператором дрона. Був поранений. Має орден "За мужність" III ступеня. Виконав українську народну пісню "Ой у лузі червона калина", яка стала одним із негласних символів українського опору та "завірусилася" в соціальних мережах по всьому світу.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше популярний кулінар Ектор Хіменес-Браво натякнув на швидке поповнення недвозначним фото. Він неодружений і має роман з українкою, яку приховує від публіки.

Також Макс Чмерковський з дружиною на 9 місяці вагітності показали запальні танці. Пара з нетерпінням чекає появи на світ ще одного сина, який має народитися з дня на день.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом