Мексиканську телеведучу застрелили на очах у її маленького сина
Мексиканську телеведучу застрелили на очах у її маленького сина

Мексиканську телеведучу застрелили на очах у її маленького сина

За однією з версій, дівчину смертельно поранили під час невдалої спроби пограбування. У цей момент вона була зі своїм чотирирічним сином Лукою.

29-річну Паолу Сальседо, мексиканську телеведучу і сестру центрального захисника футбольної команди "Cruz Azul" Карлоса Сальседо, було застрелено на виході з цирку Бардума, повідомляє Latin Times.

Трагедія сталася у Вішкілукані, штат Мехіко. За однією з версій, це трапилося під час спроби викрадення автомобіля. У бесіді з журналістами свідок розповів, що допомагав Марті сісти в машину разом з її чотирирічним сином, коли до них підійшли двоє невідомих і зажадали у Сальседо її сумочку і ключі від позашляховика.

Дівчина не збиралася нічого віддавати, і між нею та зловмисниками зав'язалася штовханина, внаслідок якої пролунали постріли, після чого нападники втекли.

Один з очевидців допоміг товаришеві Сальседо посадити її у свій автомобіль і доставити в лікарню Анхелес, де лікарі не змогли врятувати їй життя, оскільки дівчина перебувала в критичному стані.

За іншою версією, напад було організовано саме на Паолу, і злочинці від початку збиралися її вбити. Зараз обидві версії перевіряє поліція.

"Ми оплакуємо трагічну смерть Паоли Сальседо, сестри нашого гравця Карлоса Сальседо", — заявила команда "Cruz Azul" у соцмережах.

Убитий горем футболіст, який був у складі збірної Мексики на чемпіонаті світу з футболу 2018 року, репостнув допис і написав: "Спасибі всім".

"З огляду на складну безпекову ситуацію, яку зараз переживає країна, ми впевнені, що відповідні органи прояснять факти. Ми просимо поваги та співчуття до ситуації, яку ми переживаємо", — заявили родичі загиблої, подякувавши усім за проявлену підтримку.

Паола Сальседо ділила опіку над сином Лукою зі своїм колишнім бойфрендом, уругвайським голкіпером Ніколасом Віконісом, який нині грає за клуб "Celaya". Раніше вона вела шоу легендарного футбольного клубу "Chivas de Guadalajara".

Паола Сальседо із сином Лукою та батьком хлопчика уругвайським голкіпером Ніколасом Віконісом

Дівчина посварилася зі своїм братом під час його перебування в клубі після того, як він звинуватив її в дружбі з його товаришами по команді, щоб отримувати історії. Стосунки між братом і сестрою ще більше загострилися, коли Карлос звинуватив Марту і їхнього батька в наклепі на нього і в підтримці його колишньої дружини під час шлюборозлучного процесу.

Однак стосунки налагодилися 2020 року після того, як вона народила дитину.

Раніше Фокус писав, що популярна блогерка з Бразилії померла після пластичної операції.

Теги по теме
Убийство
Источник материала
Поделиться сюжетом