7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Суперзірка": експерт оцінив роль принцеси Шарлотти в монархії
"Суперзірка": експерт оцінив роль принцеси Шарлотти в монархії

"Суперзірка": експерт оцінив роль принцеси Шарлотти в монархії

Донька Кейт Міддлтон та принца Вільяма наразі третя в черзі на британський престол. Перед нею йде батько та старший брат Джордж.

Королівський експерт Чарльз Рей розповів про майбутню роль принцеси Шарлотти. Про це пише Sun.

Єдина донька Кейт Міддлтон та принца Вільяма "править гніздом" над своїми братами, принцами Джорджем і Луї, і збирається відігравати важливу роль у майбутньому монархії.

Останнім часом девʼятирічна Шарлотта кілька разів зʼявлялася на публіці під час важливого королівського заходу, параду Trooping The Colour, та концерту Тейлор Свіфт у Лондоні.

Тейлор Свіфт зустрілася з принцом Вільямом та його дітьми
Фото: princeandprincessofwales/instagram

Колишній королівський кореспондент Чарльз Рей назвав молоду принцесу "суперзіркою" і сказав: "Я думаю, було справді чудово бачити його [принца Вільяма] з Джорджем і Шарлоттою [на концерті Тейлор Свіфт]. І, очевидно, її хлопець [Тревіс Келсі] був дуже закоханий у юну Шарлотту, тому що вона, здавалося, ставила всі запитання".

"Це лише свідчить про те, що Шарлотта з ними трьома разом, вона є тією, хто править цим гніздом, не помиляйтеся", — зазначив Рей.

Тим часом експерт з мови тіла розповів про те, як Шарлотта, здавалося, виконувала роль "суперниці" Кейт Міддлтон під час Trooping the Colour.

Кейт Міддлтон з дітьми
Фото: The Prince and Princess of Wales/instagram

Джуді Джеймс розповіла: "Були сильні натяки на те, що Шарлотта — це дитина, яка в першу чергу захищає та підтримує Кейт на цій події. Сидячи навпроти своєї матері, вона виконувала ритуали мови тіла, які зазвичай виконувала б Кейт, посміхаючись через плече натовпу та махаючи руками з ентузіазмом. Як і у Кейт, її усмішка була майже постійною".

Нагадаємо, принцеса Шарлотта приміряла трендову прикрасу.

Також Фокус писав про улюблену співачку принцеси Шарлотти.

Теги по теме
Кейт Миддлтон Королевская семья
Источник материала
Поделиться сюжетом