Трейлер «Afraid» — Sci-Fi горор про розумний дім від творців «M3GAN»
Трейлер «Afraid» — Sci-Fi горор про розумний дім від творців «M3GAN»

Трейлер «Afraid» — Sci-Fi горор про розумний дім від творців «M3GAN»

Джон Чо та Кетрін Вотерстон, які зіграли головні ролі в «Afraid», зіткнуться із надрозумним цифровим помічником з ШІ, що спробує захопити їх дім.

Кетріс (Чо) та його родину обрали для тестування нового революційного пристрою: цифрового сімейного помічника під назвою AIA, яка виводить «розумний дім» на новий рівень із часом починає передбачати проблеми своїх власників. Звісно, щось іде не так і ШІ перетворюється на смертоносну загрозу.

Джон Чо, відомий за серією «Американський пиріг», також зіграв Хікару Сулу у фільмі «Star Trek» і телевізійному серіалі «Проблиски майбутнього», а Кетрін Вотерсон відзначилась у «Фантастичних звірах» та драмі «Стів Джобс».

Решта акторського складу включає Роуз Лю, Лукіту Максвелл, Девіда Дастмалчяна та Кіта Керрадайна.

Виробництвом «Afraid» займаються творці «M3GAN» — продюсерська компанія Blumhouse. Кріс Вайц («Американський пиріг», «Бунтар Один. Зоряні Війни. Історія», «Сутінки») написав сценарій та зрежисував фільм.

Світова прем’єра фільму призначена на 30 серпня.

Трейлер

Раніше Blumhouse анонсувала ще один фільм із всесвіту M3GAN — еротичний трилерпід назвою SOULM8TE (прем’єра запланована на січень 2024 року), а також продовження оригінальної стрічки — M3GAN 2.0 з українкою Іванною Сахно в головній ролі (прем’єра — 27 червня 2025 року). 

Теги по теме
Кино
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны