7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Криму знову вибухає на складі "шахедів" та літають ракети-обманки, — соцмережі
У Криму знову вибухає на складі "шахедів" та літають ракети-обманки, — соцмережі

У Криму знову вибухає на складі "шахедів" та літають ракети-обманки, — соцмережі

На окупованому півострові почули гучний вибух та помітили дим у районі дислокації російської частини РЕБ на мисі Фіолент. Місцева влада заявила про одиночний тренувальний постріл.

У російських окупантів в Криму неспокійно і знову вибухає в районі дислокації ЗС РФ на мисі Фіолент, де нещодавно був знищений склад "шахедів". Про це повідомляють в телеграм-каналі "Крымский ветер".

"У Севастополі пролунав потужний вибух, і зараз валить дим у районі дислокації російської частини РЕБ на мисі Фіолент", — йдеться в повідомленні.

Також спритні кримчани вже встигли наробити фото задимлення з місця атаки.

Повідомляється, що окупанти вже традиційно перекрили Керченський міст.

"Пишуть, що вибух пов'язаний із утилізацією боєприпасів на місці прильоту за складом "шахедів" біля села Флотське", — повідомив "Крымский ветер".

Стовп диму після вибуху на мисі Фіолент піднявся на висоту понад 100 метрів, інформують місцеві жителі.

"Губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв спочатку на 2 хвилини оголосив повітряну тривогу, а потім заспокоїв всіх жителів, що вибух був плановий.

"Зараз у районі Північного молу флот провів тренування — було зроблено один навчальний постріл. Пояснюю: кілька хвилин між сигналом тривоги та сигналом відбою — оскільки було запущено хибні цілі", — пояснив він.

Далі він знов оголосив повітряну тривогу і потім ще раз оголосив відбій.

Нагадаємо, що 2 липня окупанти в Криму сполошилися через можливий ракетний удар. Вони з острахом очікували на Storm Shadow, а натомість прилетіли обманки.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны