7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В Одеській області загинув підліток, який намагався розібрати "Шахед"
В Одеській області загинув підліток, який намагався розібрати "Шахед"

В Одеській області загинув підліток, який намагався розібрати "Шахед"

В Одеській області загинув 15-річний підліток, який намагався розібрати "Шахед". Про це 4 липня повідомило видання “Думська” з посилання на інформацію поліції.

- Експерти, які оглянули місце події, встановили, що хлопець намагався за допомогою молотка та "болгарки" розібрати бойову частину "Шахеду". Частини дрона він знайшов у лісосмузі й притяг на подвір'я свого будинку. Після чергового удару пролунав вибух і спалахнула пожежа. Підліток від одержаних травм помер на місці. Його матір, яка в цей момент перебувала у будинку, без зовнішніх пошкоджень госпіталізували у шоковому стані, - розповіли журналісти.

Поліція Одеської області 3 липня повідомила, що в Ізмаїльському районі загинув 15-річний хлопець. Юнак приніс додому невідомий предмет, який знайшов у лісосмузі, та почав розбирати на подвір’ї. Предмет вибухнув та спровокував пожежу. Подія сталася в одному з сіл Саф'янівської територіальної громади. За фактом загибелі дитини розпочато провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок». 

  • Вночі 4 липня Росія атакувала шість областей України 22 "шахедами".
  • 18 червня Олена Зеленська повідомила, що четвертий Саміт перших леді та джентльменів відбудеться у Києві 12 вересня, його темою стане безпека дітей.
Теги по теме
Дети ребенок
Источник материала
Поделиться сюжетом