В Україні з'явиться новий Skoda Kodiaq 2024: ціни та комплектації
В Україні з'явиться новий Skoda Kodiaq 2024: ціни та комплектації

В Україні з'явиться новий Skoda Kodiaq 2024: ціни та комплектації

Новий Skoda Kodiaq став більшим та просторішим, а об'єм його багажника зріс до 910 л. Кросовер пропонуватимуть у бензиновій та дизельній модифікаціях.

На український ринок невдовзі вийде новий Skoda Kodiaq другого покоління. На сімейний кросовер уже приймають замовлення. Про це повідомляється на офіційному сайті Skoda в Україні.

Модель пропонують у бензиновій та дизельній версіях
Фото: Skoda

Кросовер Skoda Kodiaq 2024 підріс у розмірах та став соліднішим на вигляд. Як і раніше, доступні версії на 5 і 7 місць, а об’єм багажника в п’ятимісній конфігурації зріс до 910 л. Стандартними стали цифрова панель приладів і 10-дюймовий тачскрін.

Новий Skoda Kodiaq в Україні зі старту запропонують із двома 2,0-літровими турбомоторами – 190-сильним бензиновим і 150-сильним дизельним.

У салоні встановлено цифровий щиток приладів та 10-дюймовий тачскрін
Фото: Skoda

Обидві версії оснащені 7-ступінчастим роботом DSG та повним приводом. Бензиновий варіант швидший (8 с до сотні), зате дизель економічніший – 6,4 л/100 км у змішаному циклі.

Важливо Електромотор і запас ходу 560 км: розкрито подробиці наступника Skoda Karoq (фото)

Базова комплектація Skoda Kodiaq Selection (від 1 670 324 гривень) отримала безключовий доступ, 18-дюймові диски, тризонний клімат-контроль, круїз-контроль, підігрів передніх крісел, датчики дощу та світла.

Об'єм багажника зріс до 910 л
Фото: Skoda

Версія Sportline (від 1 900 109 гривень) додає матричні фари, 19-дюймові колеса, підігрів задніх сидінь та керма, камеру, електроприводи водійського крісла та дверей багажника, системи автоматичного гальмування та контролю втоми водія.

До речі, нещодавно в Україні стартували продажі оновленої Skoda Octavia 2024.

Також Фокус розповідав, що на український ринок виходить новий Nissan Qashqai.

Теги по теме
авторынок
Источник материала
Поделиться сюжетом