7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Врятуйте мене від нього": американка викликала поліцію, щоб втекти з невдалого побачення
"Врятуйте мене від нього": американка викликала поліцію, щоб втекти з невдалого побачення

"Врятуйте мене від нього": американка викликала поліцію, щоб втекти з невдалого побачення

30-річна Сумая Томас з Норт-Ліберті, штат Айова, опинилася в несподіваній ситуації, коли спробувала втекти з невдалого побачення. Жінка викликала поліцію, щоб ті "врятували" її від залицяльника, але все обернулося проти неї.

Про це повідомляє Daily Mail.

Сумая познайомилася з чоловіком через додаток для знайомств і погодилася на побачення. Проте, вже під час зустрічі вона зрозуміла, що не зацікавлена ​​в продовженні спілкування. Їй не сподобався ні зовнішній вигляд, ні манери кавалера.

Сумая Томас. Фото: dailymail

Злякавшись, що їй не вдасться ввічливо відмовитися від залицяльника, Сумая вигадала історію про те, що він їй погрожує. Вона зателефонувала до поліції і сфабрикувала деталі про напад.

Коли на місце події прибули правоохоронці, вони швидко розібралися в ситуації. Чоловік Сумаї був спокійний і ввічливий, а сама ж жінка плуталася в показаннях. Зрештою, вона зізналася, що вигадала історію, щоб втекти з побачення.

На Сумаї Томас чекає покарання за неправдивий виклик поліції. Її історія слугує ще одним нагадуванням про те, що подібні дії не є безневинними і можуть мати серйозні наслідки.

Важливо також зазначити, що подібні історії не повинні ставати приводом для дискримінації людей, які користуються сайтами та додатками для знайомств. Більшість користувачів цих платформ шукають серйозних стосунків, і до кожного з них слід ставитися з повагою.

Поліцейський департамент міста Норт-Ліберт. Фото: dailymail

Як писав "Знай" раніше, чихуахуа мандрує світом, зупиняється у розкішних готелях та має дорогий гардероб.

Источник материала
Поделиться сюжетом