8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
MONATIK у галереї Нью-Йорка створив картину на підтримку "Ангелів Азову"
MONATIK у галереї Нью-Йорка створив картину на підтримку "Ангелів Азову"

MONATIK у галереї Нью-Йорка створив картину на підтримку "Ангелів Азову"

Співак Діма Монатик (MONATIK) у час благодійного туру США створив картину "Кохання космічних масштабів" на підтримку "Ангелів Азову". Артист написав її у галереї Нью-Йорка "Mriya", яка популяризує творчість українських художників. Про це він розповів у Instagram.

Картина буде представлена ​​в галереї до 18 липня і всі бажаючі можуть протягом цього часу робити свої ставки на офлайн або в соціальних мережах. Виручені від її продажу кошти артист передасть на потреби Патронатної служби "Ангели АЗОВу" та спецпідрозділів ЗСУ.

Музикант не вперше виставляє свої картини на продаж як благодійні лоти. У вересні 2023 року під час концерту у Києві співак виручив за картину 55 тисяч гривень на підтримку сімей з деокупованих та прифронтових територій.

Війна застала MONATIK у відпустці із сім'єю в Іспанії. Після вторгнення РФ він співпрацював із благодійними фондами та збирав гуманітарну допомогу. У липні 2022 року після закінчення благодійного європейського туру Life will win MONATIK повернувся на батьківщину. Музикант також відіграв концертний тур "ART Оборона" країною, де збирав кошти на допомогу потерпілим у війні українцям.

Картина буде представлена ​​у галереї до 18 липня і всі бажаючі можуть протягом цього часу робити свої ставки на цей лот. Фото: instagram.com/monatik_official

 

Источник материала
Поделиться сюжетом