8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Можна займатися прибиранням чи ні: важливі прикмети 6 липня
Можна займатися прибиранням чи ні: важливі прикмети 6 липня

Можна займатися прибиранням чи ні: важливі прикмети 6 липня

Що не можна робити 6 липня. Суворі прикмети і заборони, які вбережуть від проблем.

6 липня церква вшановує пам'ять святого преподобного Сисоя Великого. Як повідомляє Главред, він народився в Єгипті. Він став учнем святого Антонія Великого, якого вважають одним із засновників християнського чернецтва. Після його смерті Сисой продовжив аскетичний спосіб життя в єгипетській пустелі.

Він проводив багато часу в молитві, пості та духовності. Повідомляється, що в нього був дар чудотворення. Одного разу один батько приніс до старця свого померлого сина. Святий воскресив хлопчика і той вийшов від нього живим.

Що можна робити 6 липня

Що не можна робити 6 липня

1. Не можна 6 липня ображати своїх дітей і сваритися. Вважається, що це призведе до серйозних проблем у сімейному житті.

2. Не можна 6 липня робити важливі кроки. Інакше це принесе тільки проблеми.

3. Не можна 6 липня жінкам прибирати вдома. Предки вірили, що цього дня всіма справами має займатися чоловік.

Прикмети 6 липня

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Источник материала
Поделиться сюжетом