8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Не запасний варіант: 18-річна наречена Григорія Лепса вперше розповіла про їх стосунки
Не запасний варіант: 18-річна наречена Григорія Лепса вперше розповіла про їх стосунки

Не запасний варіант: 18-річна наречена Григорія Лепса вперше розповіла про їх стосунки

Аврора Кіба та Григорій Лепс офіційно заручені. Дівчина підтвердила чутки, які раніше поширили російські ЗМІ.

18-річна Аврора Кіба, якій нещодавно освідчився 61-річний російський співак, який підтримав війну в Україні Григорій Лепс, вперше розповіла про стосунки. Про своє особисте життя з Григорієм Лепсом, який старший за неї на 43 роки вона розповіла у себе в телеграм-каналі.

Дівчина заявила, що їй не потрібні гроші та слава 61-річного співака. А насправді вона мріє про сім’ю, тому від співака вона чекає тільки любові. Дівчина підтвердила, що співак дійсно зробив їй пропозицію.

"Мене неодноразово кликали дати інтерв'ю на цю тему. З самого народження я зростаю в "парникових" умовах і не потребую чиїхось грошей, слави і так далі. Коментарі на кшталт "найкращий дід" і все інше мене абсолютно ніяк не зачіпають. Друзі, засмучу вас – у мене чудова самооцінка. Я не "нова інтрижка Григорія Лепса", не запасний варіант", — написала Аврора.

Крім цього, дівчина підтвердила, що співак дійсно зробив їй пропозицію одружитися. .

"І по-моєму, нікому з тих, хто пише Лепс, пропозицію не робив, вірно? Правильно. А це вже щось та значить – задумайтеся друзі. У мене є певні цілі на це життя і одна з них це – сім'я. Міцна, дружна, з традиціями, щоб і в горі, і в радості", — заявила Аврора

Також 18-річна дівчина спростувала чутки, що вона навчалася в МГІМО.

"Я фанат моди і все що з цим пов'язано, тому вибирати професію було не складно, я вступила до UAL (London College of fashion), навчалася я теж за міжнародною програмою в школі, а саме (IB Diploma Program) завдяки чому і вступила до Лондона легко.І ні в якому Мгімо я не вчуся, друзі — ось так ось вірити жовтій пресі", — додала Аврора.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Григорій Лепс зробив пропозицію молодшій на 43 роки обраниці.

Крім цього, Фокус писав, що Григорій Лепс з охоронцем побили відвідувача бару: порушено кримінальну справу.

Источник материала
Поделиться сюжетом