8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ображена невістка підірвала авто своєї свекрухи: що та їй сказала
Ображена невістка підірвала авто своєї свекрухи: що та їй сказала

Ображена невістка підірвала авто своєї свекрухи: що та їй сказала

Виконувати завдання вона відправила свого друга.

У Великій Британії жінка влаштувала помсту своїй свекрусі за те, що вона сказала, що майбутня невістка "недостатньо хороша", щоб вийти заміж за її сина.

Про це пише Metro.

У відповідь, ображена 29-річна Аліша Анвар влаштувала підпал автівки мами коханого. Вона заплатила другу 150 фунтів стерлінгів (7700 грн) за скоєння нападу в Рексхемі в червні 2022 року після сварки з 54-річною Крістін Плейс напередодні її весілля.

Плейс вийшла з дому і виявила автомобіль, що горить, а сусіди розповідали, як він "вибухнув" і пошкодив дві інші машини. Деяких людей довелося евакуювати, допоки пожежники боролися з вогнем.

Анвар визнала себе винною у змові з метою підпалу і була ув'язнена на 16 місяців. Їй також дали дворічну заборону на будь-які контакти зі свекрухою.

Її друг Люк Вільямс, який вчинив напад, визнав себе винним у тому ж злочині і наступного тижня йому буде винесено вирок.

Суд почув, що про пару до поліції повідомила подруга Вільямса.

На кадрах відеоспостереження видно, як він заправляв каністру із бензином за день до нападу.

Марк Коннор, який захищає Анвар, заявив суду: "Це був злочин із помсти. Довгий час вона не могла змиритися з тим, що зробила, настільки був її страх перед наслідками, попри масу доказів проти неї. Але зрештою вона ухвалила правильне рішення. Тепер вона здатна ухвалювати правильні та раціональні рішення".

Источник материала
Поделиться сюжетом