8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Приходили всі на уклін": путініст Йосип Пригожин визвірився на Аллу Пугачову і Максима Галкіна
"Приходили всі на уклін": путініст Йосип Пригожин визвірився на Аллу Пугачову і Максима Галкіна

"Приходили всі на уклін": путініст Йосип Пригожин визвірився на Аллу Пугачову і Максима Галкіна

Путініст Пригожин вирішив обговорити вчинок Алли Пугачової та Максима Галкіна.

Російський продюсер Йосип Пригожин, який у захваті від терористичного вторгнення РФ в Україну, висловився про співачку Аллу Пугачову і коміка Максима Галкіна.

В інтерв'ю Олександру Добровінському путініст заявив, що Пугачова і Галкін, які публічно засудили війну в Україні та виїхали жити до Ізраїлю, мають бути вдячні країні-окупанту РФ.

"Вони користувалися всіма благами. Максим Галкін відчиняв двері в кабінети міністрів, повірте мені. Нікому й не снилося! До Алли Борисівни приходили всі на уклін. До неї ходили великі політики великого розміру. Вона була національним лідером, якщо говорити об'єктивно. Її б у цій країні ніколи ніхто не зачепив, навіть якби в неї була б альтернативна думка. Ніхто б не посмів зачепити цю жінку. Вона ж сама велична така, вона сама заявила, що перша. Ви отримали статус першої, так залишайтеся нею!" - сказав любитель Путіна.

Дивіться відео інтерв'ю Йосипа Пригожина:

Хто такий Йосип Пригожин?

Йосип Пригожин - російський музичний продюсер, бізнесмен, лауреат премій: "Овація" як найкращий "Продюсер року", "Найкращий продюсер десятиліття" за версією телеканалу "МУЗ-ТВ", "Найкращий бізнесмен року".
У березні 2014 року підписав лист президенту Росії Володимиру Путіну на підтримку анексії Криму. Однак у серпні 2016 року заперечував підписання ним і дружиною будь-якого документа.
У серпні 2015 року СБУ внесла Пригожина до списку діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці України.

Йосип Пригожин - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно путініст Йосип Пригожин заявив, що пишається бути чоловіком-оленем дружини Валерії. В ефірі російського шоу Пригожин зізнався, що постійно вмовляє дружину, співачку Валерію купити собі що-небудь. При цьому одна з гостей заявила, що так поводяться тільки "хлопці-олені".

А також співачка-путіністка Валерія на всю терористичну РФ дорікнула чоловікові Йосипу Пригожину недалекими розумовими здібностями і розповіла, як подарувала йому словник.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом