8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Путіністка Лоліта Мілявська в страху замкнулася вдома - що сталося
Путіністка Лоліта Мілявська в страху замкнулася вдома - що сталося

Путіністка Лоліта Мілявська в страху замкнулася вдома - що сталося

Зрадниця співачка Лоліта сидить удома, оскільки в столиці країни-терориста РФ прогнозують ураган.

Співачка Лоліта Мілявська, яка підтримала терористичне вторгнення РФ в Україну, розповіла, що не збирається виходити на вулицю, поки не покращиться погода в Москві.

На своїй сторінці в Telegram Лоліта повідомила, що відносить себе до категорії людей, які не користуються парасольками.

"Чекаю на ураган. Отримала повідомлення від мерії Москви, що людям похилого віку, а також вагітним не варто виходити на вулицю через наближення урагану, користуватися мобільниками і парасольками. Стою і думаю, до якої категорії себе віднести, щоб не було так прикро. Начебто точно не вагітна, але щодо похилого віку... Не знаю, я віднесу себе до категорії тих, хто не користується парасольками, тому на вулицю не виходжу, - сказала путіністка.

Дивіться відео, де Лоліта розповіла про погоду:

Лоліта
записала відео / фото: скрін t.me/lolitamilyavskaya

Хто така Лоліта Мілявська?

Лоліта Мілявська - естрадна співачка, акторка, телеведуча, режисерка та продюсерка українського походження, яка у військовому нападі РФ на Україну підтримала країну-терориста Росію.

Лоліта Мілявська - останні новини по темі

Зазначимо, Максим Галкін під час гастролей в Ізраїлі з гумористичними концертами висміяв артистів, скасованих через скандальну "голу" вечірку Насті Івлєєвої. Не упустив Галкін можливості пожартувати і з Лоліти Мілявської після скасування її туру.

А також колектив Лоліти не отримував зарплату. Путіністка зізналася, що перестала переказувати їм гроші, оскільки інакше їй нема на що буде утримувати літню матір і єдину доньку.

Вас може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом