8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В окупованому Бердянську вихідці із Азії зґвалтували школярку
В окупованому Бердянську вихідці із Азії зґвалтували школярку

В окупованому Бердянську вихідці із Азії зґвалтували школярку

У тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області двоє злочинців зґвалтували неповнолітню. У насильстві над 12-річною дівчинкою окупанти підозрюють двох вихідців із Азії, завезених до цього українського міста Росією.

Орієнтування на двох ґвалтівників 2000 та 2001 року народження поширюють серед окупаційних "правоохоронних органів". Про це пише Telegram-канал "Маріуполь. Спротив".

"Згвалтували неповнолітню в Бердянську двоє вихідців з Азії. Зараз окупанти поширюють ось такі орієнтування на якихось Зухрі Назарова і Джамшеда Рахімова. Сволоти, самі перетворили наше місто чорт знає на що. Результат очевидний!" – зазначено у повідомленні.

Згідно з орієнтуванням, Назаров народився 2001 року, Рахімов – 2000-го. Шукати їх окупанти планують "у районі автовокзалу та ринків", а також "у місцях концентрації іноземних громадян".

Тим часом, створені окупантами "місцеві" Telegram-канали почали синхронно заперечувати факт зґвалтування дитини. У проросійських "бердянських" пабликах тиражуються ідентичні повідомлення: "Співробітниками поліції перевіряється інформація, яка розповсюджується в деяких телеграм-каналах про нібито зґвалтовану в місті Бердянську дівчинку 2012 року народження двома громадянами 2000 і 2001 року народження. На даний момент у поліцію не надходило".

Нагадаємо, раніше СБУ ідентифікувала бойовика "ДНР", який під час окупації Харківщини зґвалтував жінку. Насильство він здійснив, жорстоко побивши жертву та погрожуючи їй смертю.

Також повідомлено про підозру військовослужбовцю РФ, який зґвалтував неповнолітню дівчину на Херсонщині.

Крім того, підозра "заробив" окупант із Донеччини, який зґвалтував мешканку Рубіжного.

І подібні злочини продовжуються і зараз. Як писав OBOZ.UA, в останні місяці окупанти влаштували "сафарі" на жінок: на захоплених територіях зникають українки, їх знаходять зґвалтованими та вбитими.

Тільки перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber . Чи не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом