7 июля, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Важкохвора Селін Діон повернеться на сцену: деталі
Важкохвора Селін Діон повернеться на сцену: деталі

Важкохвора Селін Діон повернеться на сцену: деталі

Зірка багато років бореться із синдром мʼязової скутості. Хвороба може навіть ламати ребра, як розповідала сама Селін.

56-річна канадська співачка Селін Діон готується повернутися на сцену на фоні важкої хвороби. Про це пише Sun.

Авторка саундтреку фільму "Титанік" таємно відвідує репетиції для сенсаційного повернення в Лас-Вегас на фоні її боротьби із синдромом мʼязової скутості.

Селін, чия хвороба викликає сильні спазми, після чотирьох років перерви готується до 70-хвилинного виступу.

Джерела повідомили виданню, що артистка повернеться на сцену цієї осені та, ймовірно, дасть обмежену кількість шоу у Resorts World Theatre — приблизно під час Гран-прі Лас-Вегаса в листопаді 2024 року.

Селін Діон
Фото: Скріншот

Також повідомляється, що є плани перенести концерти на більш пізні терміни, якщо в Діон виникнуть проблеми зі здоров’ям.

"Селін повертається, щоб виступити. Наразі тиша, але оголошення неминуче. Селін погодилася знову співати перед публікою в листопаді. Вона неймовірно важко працювала, щоб повернутися туди, де вона зможе добре співати і на деякий час. Вона вважає, що готова виступати більше години", — розповідає інсайдер.

Із цим синдромом канадська знаменитість бореться понад 15 років. Лише у 2022 році публіці стало відомо, що Селін важко хвора. З того часу вона відійшла від публічного життя, а останнім часом дала кілька інтервʼю, у яких відверто розповідає про свою боротьбу. Також співачка зʼявилася на церемонії "Греммі-2024", на якій вручила нагороду Тейлор Свіфт.

Селін Діон на "Греммі-2024"
Фото: Getty Images

"Її бажання повернутися і розважати було величезною рушійною силою в її битві за здоров’я. Вона ніколи не здавалася і місяцями таємно працювала над своєю вокальною силою та контролем", — додає джерело.

Нагадаємо, Селін Діон відвідала премʼєру фільму про себе.

Також Фокус писав про рідкісне фото синів Селін Діон.

Теги по теме
певица
Источник материала
Поделиться сюжетом