8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вікторія Бекхем перед Девідом була заручена з електриком. Що відомо про першого нареченого зірки Spice Girls
Вікторія Бекхем перед Девідом була заручена з електриком. Що відомо про першого нареченого зірки Spice Girls

Вікторія Бекхем перед Девідом була заручена з електриком. Що відомо про першого нареченого зірки Spice Girls

Відомий англійський футболіст Девід Бекхем, який нещодавно відсвяткував 25-річницю весілля зі своєю дружиною Вікторією Бекхем, не був першим коханням співачки. Виконавиця була заручена із простим хлопцем Марком Вудом, який працював електриком.

Стосунки молодої пари розпочалися ще до того, як британська артистка пройшла прослуховування до гурту Spice Girls, пише Daily Mirror. Зі своїм першим хлопцем зірка познайомилась у 14 років.

Вперше питання про заручини Марк Вуд порушив у 1994 році, коли Вікторія Бекхем потрапила до популярного британського жіночого попгурту. Свого часу 20-річна виконавиця була сильно закохана у електрика. Тому незважаючи на те, що весілля так і не відбулося, вона використовувала прізвище обранця на перших товарах Spice Girls, називаючи себе Вікторією Адамс Вуд.

Стосунки пари тривали до 1996-го, допоки співачка не запропонувала розійтися, після шестирічного життя разом.

"Це була не та людина, яка мені підходила, я не отримувала задоволення, тому це мало закінчитися", – пояснила виконавиця своє рішення у одному з інтерв’ю.

Знаменитість додала, що каблучка для заручин із колишнім хлопцем досі у неї: "Але ж я й перстень йому не віддала! Я все ще маю його, тому що це була "каблучка зла". Хіба це не жахливо? Це робить мене надто нереалістичною".

Протягом перших кількох років після розлучення, Марк Вуд ніколи не говорив поганих слів про свою колишню наречену. Він завжди розповідав, що відносини з Вікторією були особливими, і йому шкода, що ця частина його життя закінчилася, адже вони провели багато часу разом.

Проте ситуація змінилася після того, як у 2002-му році виконавиця негативно відгукнулася про колишнього коханого у документальному фільмі "Бути Вікторією Бекхем".

"Із якихось причин ми заручилися. Він був інженером сигналізації. От би він тільки залишився у шафі, в якій я зустріла його у будинку своєї мами", – сказала британка.

Марка Вуда образили слова колишньої учасниці гурту Spice Girls, тому він вирішив помститися виконавиці, пише Daily Mail. Електрик розповів про їх сексуальне життя у документальному фільмі "Секрети Вікторії Бекхем", що вийшов на телеекрани у 2004 році. Чоловік відверто заявив, що сьогоднішні форми Вікторії значно змінилися з моменту їх розлучення.

Раніше OBOZ.UA розповів, як Вікторія Бекхем підтримує ідеальну форму.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом