8 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Випадок в аеропорту: жінку увігнали у фарбу через нестандартну "іграшку для дорослих"
Випадок в аеропорту: жінку увігнали у фарбу через нестандартну "іграшку для дорослих"

Випадок в аеропорту: жінку увігнали у фарбу через нестандартну "іграшку для дорослих"

Жінка зазнала справжнього шоку в аеропорту, коли її павербанк за мотивами відеогри Diablo III прийняли за щось зовсім інше.

Під час проходження контролю ручної поклажі служба безпеки аеропорту затримала жінку, поставивши їй кілька неприємних запитань. Охорона прийняла павербанк, призначений для зарядки телефону, спочатку за ніж, а потім за секс-іграшку. Про це пише Mirrror.

Цією історією жінка поділилася в соцмережі X, виклавши фотографію свого павербанка. Вона зізналася, що цей випадок переслідуватиме її ще довгий час. У своєму пості вона описала, як подорожувала з рюкзаком, у якому був павербанк, випущений за мотивами відеогри Diablo III.

"Мене зупинили на контролі й запитали, чи є в мене ніж. Звичайно, у мене його не було. Потім вони ніяково запитали, чи не знаходиться в моєму рюкзаку "пристрій для самозадоволення". Я була в жаху. У підсумку виявилося, що це був мій ексклюзивний для Blizzcon Diablo III Soulstone Diablo III Soulstone Power Bank," — написала вона.

Ця історія викликала хвилю коментарів. Один із користувачів написав: "Це досить кумедно. Звучить жахливо," на що авторка посту відповіла: "10 з 10, це буде переслідувати мене деякий час". Інший користувач пожартував: "Людина, яка це запитала, напевно сподівалася, що ви скажете про ніж, щоб не ставити наступне запитання." Деяким користувачам ця історія здалася знайомою, і вони розповіли про схожі ситуації.

Павербанк Diablo III Soulstone Power Bank, як і раніше, доступний у деяких онлайн-ритейлерів у США. Офіційний опис товару свідчить: "Цей павербанк не тільки корисний, а й обов'язково приверне увагу, хоч би де його використовували. Просто натисніть кнопку, щоб висвітлити напівпрозорий Soulstone і виділити цю приголомшливу репліку у вашому офісі або де б ви не знаходилися".

Раніше повідомлялося, що лайнер авіакомпанії Jet2, який прямував з Единбурга на Ібіцу, вимушено змінив курс і здійснив екстрену посадку через "сексуальний злочин" на борту. Після посадки лайнера одного з пасажирів заарештували представники поліції.

Також повідомлялося, що пасажирський лайнер авіакомпанії Air Europa, який прямував з Іспанії до Уругваю, "розірвало на частини" внаслідок сильної турбулентності. Boeing 787-9 Dreamliner був змушений здійснити екстрену посадку в аеропорту Наталя на північному сході Бразилії

Теги по теме
аэропорт
Источник материала
Поделиться сюжетом